Proud REA 50% rabatt Start 27 december kl 10.00

Nu startar Prouds stora vinterrea. Välkommen till butiken på Karlavägen 48 i Stockholm

Eller till www.proud.se – Shop Online. Vi  startar i butikenpå måndag 27 december kl 10.00

och vi har redan tjuvstartat på en del produkter online.

 

Hos Proud hittar du fina plagg för barn 0-8 år, dig som är gravid och för dig som ammar.

 

Omlottkofta 397,50 (795.-)

 

Klänning 177,50 (345.-)  Leggings 87,50 (175.-)

 

Body 122,50 (245.-)  Leggings 72,50 (145.-)

 

Välkommen in i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se – Shop Online

 

Öppettider Proud Karlavägen

 

Må 20/12 -To23/12 10.00-18.00

Juafton                 Stängt

Juldagen               Stängt

Annandagen          Stängt

Må 27/12-To30/12 10.00-18.00

Nyårsafton Stängt

Nyårsdagen Stängt

www.proud.se – Shop Online – Alltid öppetProud på Petit Fashion
Hittade denna fina bild på Nina Midbrinks dotter i kläder från Proud. Nina driver modebloggen Petit Fashion och hjälper Proud från tid till annan med design. Ninas blogg hittar ni här.
Nårsafton - elegant eller rockigtHur vill du se ut på nyårsafton - elegant eller rockig. Ovan sidenklänning från Proud, S-XL, 1.395.-. Kom in i vår butik på Karlavägen och titta på vår kollektion eller besök www.proud.se - Shop Online.Leopardblus med tillhörande underlinne, 695.-. Byxor i skinnimitation, XS-XL, 795.-. Finns i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller på www.proud.se - Shop Online

Manchesterkavaj till pojkar 1-8 år

 

Nu har vi fått in fina manchesterkavajer till pojkar. Kavajerna finns i storlek 86-128.- och kostar 495.-. Välkommen in i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online.


Jul hos Proud

 

Julen närmar sig med stormsteg och hos Proud har vi laddat  butiken full med fina kläder till jul och nyår samt en mängd julklappar. Vi fortsätter packa upp varor och senast fick vi in klänningar till dig som är gravid och fina manchesterkavajer till pojkar 1-8 år. Välkommen in oi butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller till www.proud.se - Shop Online.

 

 

 


Den lilla svarta till nyårsfestenNu börjar det bli dags att fundera på vad man ska ha på sig på nyårsfesten. Vad sägs om den lilla svarta? S-XL, 795.- Köp den hos www.proud.se - Shop Online eller i vår butik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Lotta Gray i poncho från Proud

Foto Micael Engström, Beirut Café.

 

På Beirut Cafés 10-årsjubileum bar Lotta Gray ullponcho från Proud. Beställ en härlig poncho du också. Vi har dem i mossgrönt, rött och kamel. S/M el L/XL. Är du ca 1,70 lång eller mer är den större storleken snyggast. Pris 895.-.

 


Karin i Proud, snyggast i Globen på Idolfinalen enligt modebloggaren Cecilia Blankens


The image “http://blogg.mama.nu/bt_cache/9/f/2010/12/P1020216.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Bild från Cecilia Blankens blogg på mama.nu

 

Modebloggaren och journalisten Cecilia Blankens utnämner Karin Jihde till snyggast i Globen på Idolfinalen. Fantastiskt roligt tycker vi. Karin hade på sig nyinkommen leopardtopp från Proud, S-Xl, 495.- och skinnimitationsbyxor från Proud, XS-XL, 795.-. Supersnygg kombination på supersnygg tjej. Besök www.proud.se - Shop Online eller vår butik på Karlavägen 48 i Stockholm.

 

 


Intervju Karin Jihde


Foto Karin Röse

Intervju Karin Jihde

Ålder: 37.
Familj: Gift med Peter Jihde, med gemensamma dottern Alice, 2 år, samt bonusbarnet Mollie, 7 år. Väntar en till familjemedlem i januari.
Bor: Vasastan, Stockholm
Gör: Pr-konsult på Schubert & Jihde, frilansar som skribent och tv-journalist

 

Grattis Karin, vad roligt att du väntar ditt andra barn. Hur känns det?

 

Det känns fantastiskt roligt, samtidigt som jag är lite spänd inför det alltmer avancerade livspusslet och alla komponenter: 2, 5 barn, eget företag, husbygge, tid för relationer…

 

Mår du bra? Har du haft några gravidcravings?

 

Jag mår bra, förutom en graviditetsrelaterad migrän som slog ut mig fullständigt någon vecka men som jag nu fått medicin för. Craving nummer ett är clementiner, minst fem om dagen! Kommer förmodligen utveckla någon citrusfruktallergi.

 

Märker du någon skillnad mellan din första och din andra graviditet?

 

Som många andra upplever är den andra tyngre. Kroppen har inte riktigt hunnit hämta sig från nr ett, och så har man en liten att ta hand om. Går inte att ligga på soffan och käka praliner, då kommer någon och hoppar på ens mage och säger ”Mamma leka!”

 

Berätta lite om dig själv.

 

En Stockholmstjej som har bott på tre kontinenter. Träningsfantast och yrkesstolt pr-kvinna som är beroende av omväxling och tuffa utmaningar.

 

Du har ganska nyligen blivit hälften ägare till PR-byrån Schubert & Jihde. Vad gör er PR-byrå?

 

Det finns väldigt många olika sorters pr. Schubert & Jihde hjälper uppdragsgivarna att nå sina målgrupper via media samt att påverka opinioner och politiska beslut.

 

Hur förenar du karriär och familjeliv?

 

Så gott det går och med hjälp av en relation präglad av jämställdhet och flexibilitet vad gäller uppgifter hemma.

 

Vad är gör du och familjen en ledig vinterdag?

 

Åker skridsko och pulka i Vasaparken och bjuder vänner på middag hemma.

 

Av: Camilla Runberg

 

 


Idolfinal ikväll - Karin Jihde ska vara med - i kläder från Proud
Läste precis på Karin Jihdes blogg att hon funderar på vad ska ha på sig på Idolfinalen ikväll.

"I morgon transfomeras hemmatomten förhoppningsvis till något helt annat. Jag tänker göra mitt allra bästa för att se så fin och glamorös ut som en åtta månaders gravid kvinna kan göra på Idolfinalen. Men jag har lite beslutsångest. Ska jag ha min leopardmönstrade klänning eller tajta skinnbyxor och leoparmönstrad topp? Klackar och lockar blir det i alla fall. Kanske till och med ska slänga in lösögonfransar.

Kan berätta att ni som följer finalen kommer att bli varse vad valet slutligen blir… men jag kan inte avslöja i vilket sammanhang.Så vad tycker ni? Rock n’ roll eller finklänning?" skriver Karin Jihde på sin blogg. Vi tycker att Karin ser super ut i båda alternativen och att båda kommer från Proud känns ju extra kul. Bilden ovan är frå Cecilia Blankens blogg på mama.nu


New arrivals - Klänningar till dig som är gravid
Igår fick vi in denna fina klänning i svart, marin och petrol, S-XL, 795.-. Vi har den också sedan tidigare i kamel och fuchsia. Perfekt klänning till både jobbet och alla kommande helger. Klänningen är i mjuk visckosejersey och fodrad med stretchfoder. Besök www.proud.se - Shop Online eller butiken på Karlavägen 48 i Stockholm.


Leopardklänning - nu i butik
Nu har vi åter fått in vår coola leopardklänning i lager, S-XL, 795.- Köp hos www.proud.se - Shop Online eller i butiken på Karlavägen 48. Vi har också fått in amningstopp i leopardmönster samt en tajt topp med båthals och trekvartsärm.

Låt er också inspireras av allt annat fint vi nu har i butiken. Nu får vi flera lveranser varje vecka och närmast väntar vi in fler klänningar till alla de kommande helgerna.


Intervju Lotta Gray – Vimmelmamman

Intervju Lotta Gray


Lotta Gray arbetar som vimmelreporter på tidningen SE&HÖR och lever i södra Stockholm med sonen Lennox 3, 5 och maken Threst.


I maj 2008 förändrades Lottas liv för alltid. Lotta fick då beskedet om att hon hade tjocktarmscancer och en akut operation där 80 centimeter tarm togs bort. Därefter följde en cellgiftsbehandling på sex månader. Man upptäcker en spridning till levern som opererades i mars 2009.


Lotta, berätta om dig själv och vad du och din familj har gått igenom.


När jag drabbades av cancer rasade förstås allt. Jag kunde inte begripa, ta in det. Lennox var bara 2,5 år och förstod ju ingenting men den största smärtan var nästan att inte kunna leka eller ta hand om honom efter min operation. Dessutom var jag ju på sjukhuset en månad innan jag kom hem.

Hur ser ert liv ut nu? Vad skiljer sig mest från tiden före du fick beskedet om cancer till efter?


Just nu är vårt liv inte så mycket cancer rent praktiskt. Vi lever på, ett vanligt vardagsliv som jag numera uppskattar oerhört. Det här kaoset, pusslandet, stressen är numera inget jag gnäller över. Vi pratar inte så mycket om min cancer alls men självklart bär jag den alltid med mig, oroar mig själv och gråter ofta i ensamhet. Jag är inte på något sätt friskförklarad och utom all fara. Jag går på röntgenkoller var sjätte månad och har har ca 50 % chans att överleva. Det som skiljer sig mest åt från tiden innan är att jag uppskattar vardagslivet på ett helt annat sätt! Tänk att jag bara är här, det är inte alls självklart!


När jag träffade dig som hastigast för en dryg månad sedan så bara du lyste av glädje och energi. Var får du all din kraft ifrån? Har du några tips att ge till våra läsare?


Jag försöker lära mig hela tiden. Från saker och händelser. Det är ett ständigt pågående arbete och inget som kommer självklart. Jag känner inte alls igen mig i den beskrivningen eftersom jag oftast känner mig rädd och ledsen. Men jag tror att min stora kärlek till livet och min familj gör att något ändå lyser igenom. Tips är att försöka sänka kraven. Vi kvinnor, framför allt i storstäder har enorma krav på oss att vara fixade, smala, gulliga, delaktiga i allt, bra mammor och supervackra hem. Det funkar inte. Något kommer till slut att gå sönder. Om vi kunde ses på oss själva med lite mer förlåtande ögon så tror jag vi skulle må bättre. Jag försöker göra det.

Nu arbetar du som vimmelreporter för Se & Hör samtidigt som du är starkt engagerad i cancerfrågor och gör tester var sjätte månad. Hur går det att förena detta? Är det svårt att ställa om?

Jag älskar mitt jobb och har varit på tidningen i 10 år. För mig är det en ventil att vimla. Det är ca 2-4 event i veckan. När jag gick på cellgiftbehandling i sex månader och samtidigt jobbade heltid (fråga mig inte hur det gick ihop sig) så var det så skönt att komma till den där välden med lite kindpussar och champagne och lämna gråtbubblan och sjukhus.

Du bloggar också, hur kom det sig att du började blogga?

Det var en kollega som tjatade på mig. Bloggen har jag gaft fyra år. Alltså innan jag blev sjuk. Den har nu fått många priser som Årets livstilsblogg, Årets kvinnliga bloggstjärna. Årets tarmcancerpris, Årets hjälte-mama, Årets BLOK, Årets Örebroare. Inget av detta hade jag fått utan min blogg.

Vad får man läsa om på din blogg?

Gala och galon-cellgifter och champagne. Ett vanligt ovanligt mammaliv med starka inlägg som har ganska existensiell bakgrund

Vad gör du helst med familjen en vinterdag?

Klär oss varm som sjutton och åker snowracer för att sedan värma hos framför vår brasa och mysa i långkalsonger!

Tack snälla Lotta för att vi fick göra denna intervju med dig.Sedan intervjun gjordes har det blivit officiellt att Lotta ska vinterprata den 28 december, skriv in i kalendern. Lottas fina blogg hittar du här.

Av: Camilla Runberg

Familjedag på Planet Fitness 5 december kl. 11.00-14.00

 

Familjedag hos Planet Fitness Söndagen den 5 december kl 11.00-14.00

 

Välkomna till familjedag hos Planet Fitness på söndag. Planet Fitness bjuder på familjesim i poolen och presenterar sina nyheter: Barnträning, Föräldraträning, barnvagsgympa och simskola. Det blir specialerbjudanden från Planet Fitness, Aqua Baby och Proud.

 

Anmälan

Maila antalet vuxna och barn som kommer att delta, inklusive barns ålder till info@planetfitness.se.

Familjedagen är gratis och det bjuds på glögg och pepparkakor.

 


RSS 2.0