Proud i Vi Föräldrar Gravid nr5/2010

 

I senaste mumret av Vi föräldrar Gravid finns denna fina sidenklänning frå Proud med. S-XL, 1.395.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller konceptbutiken på Karlavägen 48 i Stockholm.

I samma nummer finns en del med tips om plagg för hela graviditeten. Där hittar du en guldfärgad klänning i viscosejersey från Proud, S-Xl, 795.-. Även den hittar du hos www.proud.se - Shop Online och i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm.

 


Höstens nagellack från Chanel, Paradoxal 509

Ni har väl inte missat höstens fina nagellack från Chanel. Det är otroligt fin lyster i deras Paradoxal 509. Finns att köpa hos bla NK och Åhlens. www.chanel.com

Proud i tidningen medbarn 3/2010

 

I senaste medbarn finner du bilder på båthalstopp från Proud, S-XL, 495.-, kjol i skinnimitation, XS-XL, 695.-. snygg klänning i kraftig viskos fodrad med stretchfoder, S-XL, 895.-. Kundernas favorit: lång t-shirt i gråmelange, S-XL 395.- tillsammans med byxa i skinnimitation, XS-XL, 795.-. Köp i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller hos www.proud.se - Shop OnlinePlyschoverall för de minsta. 62-80. JAcka 245.- och byxa 195.-. Finns i färgerna Sand, marin, gråmelange och svart.

Proud söker babymodell flicka och pojke stl 74-80

Proud söker babymodeller inför en fotografering v 42 eller v 43. Fotograferingen tar ca 1,5 h och äger rum på Söder alt Årstavik i Stockholm. Vi söker en pojke och en flicka i stl 74-80. Är du/ni intresserade så maila en bild till info@proud.se. Vi hör av oss så snart som möjligt.

 

 

 

 


Tack alla ni som besökte oss på UnderBARA BARNmässan

 

Tack alla ni som besökte oss på mässan. Vi har haft så roligt och är fantastiskt glada att så många kom till vår monter och handlade. Nu hoppas vi snart att få se er i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller på www.proud.se - Shop Online. Välkomna.


Mässerbjudande 25% rabatt. Kom till UnderBARA BARNmässan.

Idag är det sista dagen på UnderBARA BARNmässan i Älvsjö. Passa på att besöka mässan med allt för dig som har barn och för dig som är gravid. Proud erbjuder 25 rabatt på hela sortimentet. Du hittar oss i C-hallen monter C02:21. Välkommen.

 

 

Lagom till mässan hann vi få in söta klänningar i fuchsia. Stl 62-128. Pris 275.- i stl 62-80 och 345.- för stl 86-128.

 

 

Vi har sålt mycket barnkläder i kamel, svart och leopardmönstrat. Toppar, leggings, bodys och klänningar.

 

 

Många röda röda plagg till alla julfina barn har vi också sålt. Vi är otroligt glada över det fantastiska mottagandet vi har fått för vår barnkollektion höst/vinter 2010-2011. Tack alla underbara kunder.


Proud på underBARABARN mässan titt på vår monter

Här är Pernilla i full färd med att förbereda montern, som alltid med ett stort leende. Visst blir fint?

Våra fina ullkappor har vi självklart med oss på mässan. Fina till våra nya klänningar i fuchsia.

 

Kläder till dig som är gravid har vi massor med oss på mässan. Kom in i montern och kika. UnderBARA BARN mässan är på Stockholmsmässan i Älvsjö. Du hittar oss i C-hallen med plats C02:21. Välkommen.

 


Vinnare gratisbiljetter UnderBARA BARN mässan 8-10 oktNu har vi utsett vinnarna till gratisbiljetter till UnderBARA Barnmässan i Älvsjö.

1:a pris - två gratisbiljetter går till Linda Lindmark

"Sitter och ammar en dotter, nyfödd och liten,
Känner mig trött och sliten,
Har också en liten son,
Behöver därför inspiration,
på mässan samlad för alla barn,
eftersom jag inte är sugen att gå ut på stan


2:a pris - en biljett går till Emmy Hallbom

3:e pris - en biljett går till Emelie Lundin


Varmt grattis. Vi ses på mässan.

 


Biotips Eat Pray Love med Julia Roberts och Javier Bardem

 

Igår såg jag Eat, Pray and Love med min syster. Supermysig film som jag vet har fått urusla recensioner. Men om man som jag igår kände för att se en mysig tjejfilm, en riktig feel good film, så fungerar den utmärkt. Elisabeth Gilberts storsäljande bok läste jag för något år sedan och redan då drömde jag mig bort till Italien, Indien och Bali. Så fantastiskt att ta ett sabbatår och bara resa runt. Det är en av anledningarna att den fått så dåliga recensioner, det är få förunnat att kunna ta ett sådant år men drömma kan man ju alltid:-). Javier Bardem är ju onekligen inte fy skam heller, som skådespelare alltså.

 Utlottning gratisbiljetter till UnderBARA BARN mässan 8-10 oktober

Nu lottar vi ut biljetter till UnderBARA BARN mässan som går av stapeln nästa helg på Stockholmsmässan i Älvsjö. För att delta i utlottningen mailar du till info@proud.se med motivering om varför just du ska vinna. Ange också till vilken adress vi ska skicka ev vinst. Vi behöver ditt svar senast 22.00 på söndag. Vinnarna publiceras på måndag på bloggen och facebook.

1:a pris 2 gratisbiljetter
2-3:e pris 1 gratisbiljett

Läs mer om UnderBARA BARNmässan på www.underbarabarn.com

RSS 2.0