New Arrivals - poncho och omlottkoftor



Idag har vi fått in nya härliga ponchos i offwhite och svart. S/M -L/XL, 895.-. Ponchon är i 100% ull. Är du 170cm lång eller mer är den större storleken snyggast. Vi har också fått in fina omlottkoftor i offwhite och svart, S-XL, 795.-. Besök vår butik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online

Proud i Solsidan 20 februari

 

Kul att se att Prouds barnkollektion åter var med i ett av Solsidans avsnitt. Igår kunde vi se Mickan och Freddes son i dessa snygga sandfärgade byxor i femficksmodell, 86-128, 345.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller Proud concept Store på Karlavägen 48 i Stockholm.


Proud Concept Store Karlavägen 48 Stockholm




Vilken kyla, - 18 grader ute när jag åkte till stan idag. I butiken har vi dock börjat få vårkänslor. Just nu får vi leveranser varje vecka så titta gärna förbi butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online.

100 kronor rabatt till dig som är fan till Proud på facebook

 

Erbjudande till dig som är fan till Proud på facebook

 

100 kronor rabatt på valfritt plagg

 

Ange rabatt kod Proud facebook i kassan online eller i butiken på Karlavägen 48 så drar vi av

100.- innan du genomför din betalning. Erbjudandet gäller tom 20110220 och kan ej

kombineras med andra erbjudanden eller rabatter

 


New arrivals - fuchsia

 

I veckan har vi fått in denna fina gravidtopp i mjuk viscosejersey, S-XL, 495.- Vi har även fått in samma modell som klänning, S-XL 795.-

 

Kombinerad gravid- och amningstopp från Proud, S-XL, 395.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

 


Spring in Paris - Valentine






Hôtel Costes har en fantastisk liten butik i anslutning till hotellet med bara rosor, så läckert. Hôtel Costes miljö är urläcker tycker jag och perfekt för lunch eller en drink. www.hotelcostes.com.





Colette var riktigt vårfint. Många andra affärer hade kvar mycket rea blandat med nyheter men hos colette var allt super som vanligt. Tyvärr får man inte fotografera inne i butiken så ni får hålla tillgodo med skyltfönstret. I vårkollektionerna syntes mycket sand, blått, fuchsia och gult. Härligt med färg efter förra årets kollektioner som gick mycket i naturtoner.



I Paris märktes det att det snart är Alla Hjärtans Dag. Här skyltningen hos miu miu.



Vårskyltning hos Mulberry. Mycket av vårens väskor hade kommit in i butikerna. Det var blandat med cognacsfärgade, nudefärgade och färgklickar. Hos miu miu såg jag en fantastisk 70-talsinspirerad väska i cognac som jag tror jag måste slå till på lite senare i vår. Marc by Marc Jacobs hade väskor i bla marinblått, grönt och fuchsia, kul för dig som tröttnat på svart och vill ha en färgklick till våren.




Jimmy Choo hade mycket naturfärger och svart så klart. Misstänker att det kommer med färg framåt våren.



Även Fauchon hade laddat inför Alla Hjärtans Dag. Butiken var fylld med massor av godsaker i hjärtformade askar. Hos Fauchon är det perfekt att köpa presenter till de man inte vat vad man ska kpa för npgonting till. Godsaker uppskattas alltid och hos Fauchon får man alltid fina presenförpackningar.


Spring Summer 2012 - Bilder från mässan





Alla de stora trendbyråerna fanns representerade på mässan och de hade redan materialet klart för vintern 2012/2013. Den vintern känns väldigt avlägsen eller vad säger ni?

 

En del av mässan är yta med färger, material och mönster i massor. Trendföredrag hålls också en gång om dagen.

Med 700 utställare vill det till att planera vilka man vill besöka. Befintliga leverantörer blandat med nya.




Snart kommer lite bilder från vårens Paris, underbart. 10 plusgrader och sol känns som paradiset nu.

Inspirations- och shoppingdag i Paris

 

Efter en heldag på tygmässan ska det blir roligt med en heldag på stan innan det bära av hem till Stockholm ikväll. Många affärer ska hinnas innan det är dags att ge sig av till flygplatsen. Lägger upp lite bilder från vårens Paris ikväll eller imorgon.


Paris by night

Ikväll ska jag ut och äta med en av Prouds tygagenter och en av Prouds tygleverantörer. Jag har ingen aning om vart vi ska men det blir säkert super. Har fått massor med inspiration på mässan idag och ser fram emot att jobba med kommande kollektioner.

 


Inköpsresa till Paris - Spring Summer 2012



Idag är bär det av till Paris. Det är planering och inköp inför våren och sommaren 2012 som startar. De flesta varumärken har nu fullt upp med att leverera årets vår- och sommarkollektion till butikerna, samtidigt ska de sälja in höst/vinterkollektionerna 2011/2012 och påbörja skapandet av vår/sommarkollektionerna inför 2012. PremièreVision som jag ska besöka är en av världens största tygmässor med över 700 utställare.




Jag smygstartade planeringen av vår/sommar 2012 redan förra veckan med en nordisk tygmässa och nu är det dags att besöka den underbara staden Paris. Jag har planerat in en dags inköp och en inspirationsdag på stan. På stan har de flesta butikerna laddat då det kommer inköpare från hela världen dessa dagar till Paris. Alla stora märken är självklart representerade och reavarorna är bortsorterade och butikerna enligt uppgift fulla med vårens kollektioner.






Fendi SS 2011

En av de första butikerna jag kommer att besöka är Colette. Alltid lika inspirerande och man får ett enormt shoppingsug. Då det bara är exklusiva märken är det dock ingen riska att det blir särskilt många påsar härifrån. Besök gärna www.colette.fr, de har en superfin nätsatsning också.

Proud i Solsidan 6 februari



Såg ni Solsidan igår? Om inte har ni chansen att se hela avsnittet på tv4 i sju dagar till www.tv4play.se.

Prouds barnkollektion var med i flera scener. I den med Fredde och fjärrkontrollerna hade Mickan och Freddes son på sig piquetröja och byxor från Proud och i scenen med mjölkstockningen hade den präktiga OddMollymammans baby velourjacka och velourbyxa från Proud. Besök www.proud.se - Shop Online eller Proud Concept Store på Karlavägen 48 för att se mer av Prouds barnkollektion.

 

 

 

 


New arrivals - Chinos och båthalstopp

 

Nu har vi fått in vårens populäraste byxa, chinos i svart och sand, XS-XL, 695.-. Snygg med båthalstopp, S-XL, 495.-. Finns i många fäger samt i leopardmönstrat. Välkommen till Proud Concept Store på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online.


Proud Concept Store Karlavägen 48 Stockholm

 

 

I veckan har vi fått in mycket plagg till våren. Klänningar, kjolar och toppar i vårens fina basfärger marinblått, sand och svart. Välkomna in i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller besök www.proud.se - Shop Online.

New arrivals - Omlottklänning i mjuk viscosejersey

Nu börjar vårkläderna komma in till butiken. Igår kom bla denna fina omlottklänning i mjuk viscosejersey. S-XL, 795.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

RSS 2.0