Proud växer vidare med hemförsäljningskoncept

Proud är ett svenskt varumärke som designar barnkläder 0-8 år, mammakläder och amningskläder. Hos Proud kan du alltid shoppa det senaste barn- och mammamodet.  Prouds kollektioner består av mode med personlighet, attityd och komfort.

Proud, som har ett internationellt gångbart koncept, har under senaste åren synts flitigt i media , på tv och hos bloggar. Man har under våren bl a kunnat se Prouds barnkollektion i den populära TV-serien Solsidan.

Proud säljer idag sina kollektioner via internet i Norden, Tyskland och UK samt via egen konceptbutik på Karlavägen i Stockholm.

Nu lanserar Proud hemförsäljning.

-          Hemförsäljning är helt rätt i tiden och något våra kunder har efterfrågat. Vi tror starkt på hemförsäljning som koncept och är nu glada över att kunna erbjuda ett nytt modernt sätt att handla Prouds kollektioner på, säger Prouds grundare Camilla Runberg.

Det är både smidigt och roligt att handla i lugn och ro i hemmet. Du får möjlighet att prova och känna på kläderna innan du handlar och får även tips och råd från din Proudsäljare. Du har samtidigt trevligt med dina vänner.

-          Prouds satsning på barnmode har lyckats väl och det är roligt att vi på Proud nu kan nå ut till en ännu bredare målgrupp, fortsätter Camilla.

Proud debuterade 2003 med en modevisning på Rookies under Stockholm Fashion Days. Då med en mammakollektion. Våren 2006 kom amningskollektionen och numera kännetecknas Proud av den breda barnkollektionen för barn mellan 0-8 år.

Proud har satsat hårt på att ligga i framkant när det gäller både mode och service och har lyckats få en stark marknadsposition med många nöjda kunder.  Att värna om miljön är också viktigt för Proud som har all sin produktion i Europa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0