30 april Valborgsmässoafton öppet 10.00-18.00


Rosor från Hotel Côstes i Paris

Idag har vi öppet 10.00-18.00 i vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm. 1 maj Stängt. www.proud.se - Shop Online - Alltid öppet

Vårens nyckelplagg - mammakläder

 

Vita byxor är alltid snyggt på våren och sommaren. Dessa snygga mammabyxor har reglerbar mudd i mjuk bomullsjersey och passpoalfickor bak. XS-XL, 695.-. Toppar i snygga färger är ett måste i vårens och sommarens mammagarderob. Denna mammatopp finns i många färger. S-XL, 495.-. Hos Proud hittar du vårens mode inom mammakläder, amningskläder och barnkläder (0-8 år). www.proud.se.


 

Snygg i mammaklänning från Proud. S-XL, 795.-.

 

 

I klänning känner man sig alltid lite extra fin. Denna mammaklänning har söt skärning under byst och är fodrad med stretchfoder. Finns i fler färger. S-XL, 795.-. Hos Proud hittar du vårens och sommarens mammakläder. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm för mer inspiration.


En av vårens trender - färgglada byxor



En av vårens härligaste trender är alla färgglada byxor. Nu har Proud fått in oranga jeans till flicka, pojke, baby och till dig som är gravid. Alla jeans är reglerbara i midjag och i skön stretchig bomulsskvalité.



Jeans med reglerbar midja i skön stretchig bomull, 86-128, 345.-. Hoodtröja, 86-128, 345.-





Body i mjuk viscosejersey, 62-80, 245.-. Jeans med reglerbar midja, 62-80, 245.-.

Hos Proud kan du köpa mammakläder, amningskläder och barnkläder online eller i butik i Stockholm. www.proud.se - Shop Online

100.- rabatt på alla mammatoppar och blusar


Lång t-shirt, S-XL, 295.- (395.-)

Nu kör vi vårkampanj med 100 kronor rabatt på alla mammatoppar och blusar samt amningstoppar 18-22 april. Hos Proud hittar du vårens mode inom mammakläder, amningskläder och barnkläder.

Så här gör du:

Hos Proud Concept Store Karlavägen 48. 100.- per topp/blus dras automatiskt av i kassan innan du genomför din betalning.

Hos www.proud.se - Shop Online. Ange rabattkod Toppdagar så dras 100.- av innan du genomför din betalning. Köper du fler plagg drar vi av 100.- per plagg innan vi sänder din order.

Följ Proudbloggen och Proud på facebook för att hålla dig uppdaterad med vad som händer på Proud.

Öppettider Proud Concept Store Karlavägen 48 Stockholm

Må-fre 10.00-18.00

Lö 10.00-16.00

www.proud.se - Alltid öppet


Söt småmönstrad mammablus i mjuk bomull. 495.- (595.-) Mammajeans i klassisk femficksmodell, XS-XL, 795.-


Snygg topp med fin skärning under byst och trekvartsärm. S-XL, 395.- (495.-).  Byxa i klassisk chinosmodell med reglerbar mudd, XS-XL, 695.-www.proud.se - Shop Online


Proud hos toppbloggen Prinsessans Dagbok



Hittade dessa snygga bilder på toppbloggaren Josefine Aamodt i poncho från Proud på hennes blogg Prinsessans Dagbok. Josefine är en svensk tjej som bor i Olso och driver en av de populäraste mammabloggarna. Kika in så får ni läsa om allt från Josefines vardag till diverse mode och sminktips.

Monica Eisenman i mammaklänning från Proud



För ett par veckor sedan var kokboksförfattaren och matstylisten Monica Eisenman inne och för att fixa mammakläder till en fotografering för tidningen mama. Ovan ser ni resultatet. Supersnygg Monica i mammaklänning från Proud. Monica har börjat blogga för mama och där hittar du en mängd läcker inspiration. Hennes och hennse systers fantastiska böcker köper du enkelt på Adlibris.



Proud Concept Store - Stängt idag pga ovädret

Idag har butiken på Karlavägen 48 i Stockholm stängt pga ovädret. www.proud.se - Shop Online - Alltid öppet.

Proud Concept Store - Mammakläder och Barnkläder



Börjar kläderna bli för trånga? Kanske dags att kika in hop Proud för att titta på lite fina mammakläder till våren och sommaren? Välkommen till www.proud.se - Shop Online eller Proud Concept Store på Karlavägen 48 i Stockholm för att hitta dina vår och sommarfavoriter.





Prouds barnkläder - snygga jeans och piquetröjor till killar, söta blusar, klänningar och koftor till flickor. Besök www.proud.se - Shop Online eller Proud Concept Store barnkläder för mer barnkläder från Proud.


Proud Kids Collection Spring Summer 2012


Prouds sommarkollektion med barnkläder och babykläder - Nu i butik. I Prouds sommarkollektion för barn finner ni en mängd söta blusar och klänningar i romantiska mönster, snygga kort- och långärmade piquetröjor, mjuka leggings och carpi. Vi har fina femficksjeans och tuffa kjolar och toppar. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm för mer inspiration.

Vårmode - Älskade pasteller - Mammakläder


Mammatopp, S-XL, 495.-. Utsvängda mammajeans, XS-XL, 795.-

Nu när solen tittar fram och graderna stiger blir vi sugna på en av vårens stora trender - pastellfärger. Hos Proud hittar du en mängd plagg i rosa och mintgrönt som är två av vårens stora färger. klänningar och blusar i småblommigt kombineras fint med jeansfavoriterna.

Besök www.proud.se - Shop Online för att se alla vårens och sommarens nyheter som kommit på plats. Vår butik på Karlavägen 48 i Stockholm är också fylld med vårens mode.

Följ Proudbloggen och Proud på facebook för att hålla dig uppdaterad med vad som händer på Proud.

Öppettider Proud Concept Store Karlavägen 48 Stockholm

Må-fre 10.00-18.00

Lö 10.00-16.00

www.proud.se - Alltid öppet


Mammaklänning i siden, S-XL, 1.395.-. Sidensjal (40 cm bred), 395.-


Mintgrön mammatopp, S-XL, 495.-. Mammabyxa med smal passform och passpoalficka bak, XS-XL, 695.-.


Proud Maternity Collection Spring Summer 2012

 



Skärtorsdag öppet 10.00-18.00 Långfredag-Annandag påsk Stängt


Bild Euroflorist.se

Vi har öppet 10.00-18.00 på Skärtorsdag i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm. Långfredag-Annandag Påsk har vi stängt. www.proud.se - Shop Online har alltid öppet.


Snyggt i vår - Blått och vitt



Snygg mammabyxa i bomullsstretch med reglerbar mudd, XS-XL, 695.-. Lång mamma t-shirt med fina detaljer, S-XL, 395.-. www.proud.se - Shop Online

RSS 2.0