Sportlov med familjen

I veckan är jag med familjen och åker skidor i Badgastein. Jag älskar skidsemestrar. Det är underbart att vara ute och åka skidor hela dagen med mycket ljus och motion och sedan ta det lugnt med bastu och god mat på kvällen. I Österrike har de ljuvliga små genuina stugor i backen som man kan äta lunch i eller bara ta en fika. Ikväll kommer Måns Zelmerlöw att uppträda på hotellet och barnen ser verkligen fram emot det. Jag hoppas att alla ni som också är lediga på sportlovet njuter och att ni som jobbar istället njuter av att våren är på väg.

Estelle Silvia Ewa Mary Hertiginna av Östergötland



Varma gratulationer till HKH Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel till er fina prinsessa. Namnen är nu officiella. Estelle, Siliva, Ewa och Mary, kärt barn har många namn.



Om Proud

Proud är ett svenskt varumärke som designar mammakläder, amningskläder och barnkläder.

 

I augusti 2003 debuterade Proud med modevisning på Rookies under Stockholm Fashion Days. På visningen introducerades Proud Collection och Proud Evening Collection för gravida. Våren 2006 introducerades Proud Nursing Collection och hösten 2006 introducerades Proud Baby Collection som vände sig till barn mellan 0-2år. Sedan 2007 har Proud en bred barnkollektion som vänder sig till barn mellan 0-8 år.

 

 

 

"Idén till Proud föddes när Prouds grundare Camilla Runberg var gravid med dottern Anna. Hon letade efter snygga mammakläder, men hade svårt att hitta några.

- Jag började leta i Sverige, men kläderna var för omoderna. Sen åkte jag till Paris, men inte heller där fanns det mammakläder som jag ville ha.

Camilla tog därför kontakt med modedesignern Barbro Sörman, en kusin till Camillas mamma och ”Twilfits affischnamn på 60-talet”.

- Barbro hade redan ett kontaktnät av tygleverantörer och mönsterkonstruktörer så därför fick jag mycket gratis. Med tiden blev hon min mentor, säger Camilla." Utdrag ut intervju av Anna Blomquist.

 

- Barbro använde min gammelmorfars skjorta som inspirationskälla och gjorde sin egen färgskala genom att själv färga tygerna. De sk Sörmanskjortorna och klänningarna kom att profilera modeföretaget Twilfit en lång tid. Ett år såldes 10.000 Sörmanskjortor på Twilfit.

 

 

Hösten 2007 öppnade Proud sin konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm. I butiken finns hela Prouds sortiment med mamma-, amnings- och barnkläder. Proud säljer också sina kollektioner via internet i Norden, Tyskland och UK.

 

 

 

Proud eftersträvar att i varje kollektion skapa det mesta som den blivande och ammande mamman behöver komplettera sin garderob med. En modekollektion med personlighet, attityd och komfort och en vacker festkollektion.

 

I Prouds barnklädeskollektioner finner du kläder till vardag och fest. Proud arbetar mycket med naturmaterial och kollektionerna består av allt från toppar och leggings till festklänningar, skjortor och chinos. Hos Proud hittar du alltid det lilla extra.

 


Chics chefredaktör Charlotta Flinkenberg - Att klä sig snyggt när man är gravid



Häromdagen tipsade Chics chefredaktör Charlotta Flinkenberg om huir man klär sig snyggt när man är gravid på hennes blogg. Charlotta skrev bland annat "Välj leggings som är lite roligare än vanliga tråkbomullsditon, typ med nitar eller mönster, eller dessa fuskskinnbyxor från Proud (som jag bodde i under graviditeten)." Hela inlägget hittar du här.

Nagellack från O.P.I Spring 2012



Här kommer fler tips på fina nagellack till våren. O.P.I har alltid en mängd färger att välja på och nu har deras vårkollektion nått butik. Åhlens brukar ha ett brett sortiment av färger.


Proud Concept Store - Maternity Wear




Idag när solen tittade fram passade vi på att göra vårfint i butiken. Vårens pasteller samsas med marinblått och vitt.



Tulpantider är ett bra tecken på att våren är i antågande.


Pernilla matchar kläderna i butiken. Rosa, offwhite och svart ger en bra försmak på våren.



Marinblått, vitt och rött ger alltid lite navykänsla. Fräscht och snyggt.

Besök Proud Concept Store, Karlavägen 48 i Stockholm.

Öppettider

Må-fre 10.00-18.00
Lör 10.00-16.00
Sön Stängt

www.proud


Pasteller i vår



De här läckra färgerna ingår i vårens nagellack hos Chanel. Underbara färger som passar till vårens alla pasteller. Nagellacken heter April, Maj och Juni. www.chanel.com. Åhlens brukar ha ett bra utbud av Chanels färger.


Proud Kids Collection hos Petit Fashion



Nina Midbrink driver modebloggen Petitfashion med mode för stora och små. Roligt att se att hennes dotter är väldigt förtjust i sina leopardleggings från Proud. Passar till det mesta. www.proud.se - Shop Online


What´s new - Back in stock



Kombinerad gravid- och amnngsklänning i mjuk viscosejersey fodrar med stretchfoder, S-XL, 795.-
www.proud.se - Shop Online



Gravidtopp med fin skäning under bst i mjuk viscosejersey, S-XL, 495.-.
www.proud.se - Shop Online. Proud Concept Store - Karlavägen 48 i Stockholm



Kombinerad gravid- och amningstopp i mjuk viscosejersey, S-XL, 495.-.
www.proud.se - Shop Online. Proud Concept Store Karlavägen 48 i Stockholm.


Vårleveranserna börjar trilla in



Idag har jag och Rebecca haft fullt upp med de tidiga vårleveranserna och imorgon fortsätter det att komma in nyheter. Toppar i nya härliga färger, klänningar och amningstoppar blandat med jeans och dressade byxor och kjolar. Kom in i butiken och unna dig något nytt i vårens fina färger. Proud Concept Store Karlavägen 48 i Stockholm. www.proud.se - Shop Online


Tips till Alla Hjärtans Dag - Presentkort från Proud


Bild från Hotel Côstes rosenbutik i Paris.

Snart är det Alla Hjärtans Dag och den får man ju inte missa att fira. Frukost på sängen är alltid trevligt och varför inte en blomma och kanske en liten present. Vi tipsar om att det går att köpa presentkort i vår onlineshop eller vår butik på Karlavägen 48 i Stockholm. www.proud.se - Shop Online. Kort och kuvert inslaget i satinband leveras.


Vårkänslor i butiken



Nu börjar vi att få lite vårfint i butiken samtidigt som slutrean pågår för fullt. Det känns roligt med lite nya färger och nu hoppas vi att det inte dröjer alltför länge innan det blir vår på riktigt. Tills dess rekommenderar vi lite nya plagg i nya färger. Nästa vecka väntar vi in mer av vårens fina pasteller.

www.proud.se - Shop Online. Proud Concept Store Karlavägen 48 i Stockholm Tel 08-748 02 70.

RSS 2.0