Sött, mjukt och skönt till flickor

 
Sött, mjukt och skönt till flickor. Kofta i mjuk bomull, 86-128, 295:-. Fin topp i mjuk viscosejersey, 86-128, 245.-. Läggnings, 86-128, finns i många färger. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Proud barnkläder - baby

 
Söt småmönstrad babyklänning för de minsta, 62-80, 345.-. Babykofta i mjuk bomull, 62-80, 275.-. Leggings i viscosejersey, 62-80, 145.-. Finns i många färger. Besök www.proud.se - Shop Online eller Proud Concept Store på Karlavägen 48 i Stockholm.

Några skönhetsfavoriter i höstmörkret


 
Jag tycker alltid att Chanel har läckra färger på sina nagellack och höstens kollektion är väldigt fin. Nu när det närmar sig jul tycker jag det är fint med röda naglar i olika nyanser. Ibland har jag gelish som jag gör på salong och då får man snällt hålla tillgodo med de färger som finns men annars finns det en mängd härliga färger och roliga märken att välja på.
 
Lancömes antiaging serie Génifique har blivit en favorit i höst. Jag brukar inte vara så bra på attt byta produkter förutom när jag träffar väldigt duktiga säljare. I det här fallet var det en duktig tjej på Åhlens som fick mig att prova något nytt.

Primer från Lancôme. För att få en fin yta innan foundation är denna primer perfekt att använda som bas.

Det är lätt att känna sig väldigt blek den här tiden på året. Lite fusk med Lancômes flash bronzer brukar hjälpa.
 
 
Till sist håret. Det är lätt  att håret blir extra torrt så här års och då kan det vara bra att ta hjälp av olika oljeprodukter som tex Marroccan oil. Olja har för övrigt blivit riktigt inne i skönhetsindustrin och det kommer en mängd nya produkter för hår, hud och makeup hela tiden.

På väg in - spets, paljetter och pälsimitation

 
Nu får vi en mängd nya leveranser inför alla festligheter som väntar. Igår fick vi bla fantastiska spetstoppar och klänningar till dig som är gravid. Snygga "Chanelinspirerade" kjolar kom också liksom toppar med spets och paljettdekorationer. Perfekta plagg till alla glöggfester, middagar och andra tillställningar som väntar. Till pojkar och flickor har vi fått in skjortor, byxor och klänningar. Snart kommer även svarta klänningar med spetsdetaljer till små flickor 1-8 år. Vi kommer också att få pälskragar och pälsvästar till såväl liten som stor. Håll utkik och titta in hos www.proud.se - Shop Online och vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm ofta.

Proud Kids Collection AW 2012/2013

 
      

Samma fina klänning - fler färger

 
Mammaklänning från Proud. Fin mammaklänning i mjuk viscosejersey. Fodrad med stretchfoder. S-XL, 795.-.
 
 
Mammaklänning från Proud. Fin mammaklänning i mjuk viscosejersey. Fodrad med stretchfoder. S-XL, 795.-.

I dagens leverans fanns bland mycket annat denna fina mammaklänning

 
 
Just nu får vi flera leveranser i veckan och idag fick vi bla in denna snygga klänning till dig som är gravid. Snygg mammaklänning i mjuk viscosejersey. Fodrad med stretchfoder. S-XL, 795.-. Sjal 2 m lång och 45 cm bred, 295.-. Handla på www.proud.se - Shop Online eller i Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Barnkläder från Proud - Snygg i piquetröja och femficksbyxa

 
Marinblått är alltid snyggt på killar. Denna fina piquetröja kostar 195.-, 86-128. Fina byxor i klassisk femficksmodell. Reglerbar midja, 86-128, 345.-. Barnkläder hos www.proud.se - Shop Online.

Partysäsongen är här

 Nu närmar sig första advent och med det alla härliga tillställningar som sker den här tiden på året. Ovan ser ni fler tips på glittriga plagg att satsa på. Till vänster: Topp, S-XL, 495.-. Paljettkjol, XS-XL, 695.-. Till höger Paljettopp, S-XL, 495.- Byxa i skinnimitation, XS-XL, 795.-. www.proud.se - Shop Online

Vintersöt i klänning, kofta och leggings

 
Söt vinteroutfit för flickor. Småmönstrad klänning i bomull, 86-128, 395.-, Bomullskofta, 86-128, 295.-, Leggings, 86-128, 175.-. www.proud.se -Shop Online. Proud Concept Store Karlavgägen 48 Stockhol
 

Proud 5 år - jubileumsrabatt 25%

 
Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm firar 5 år. Detta firar vi med att erbjuda 25% rabatt på Prouds, mamma-, amnings- och barnkollektion. Du som handlar online kan självklart också ta del av rabatten. Ange rabattkod Proud 5 år i kassan så drar vi av 25% rabatt innan du genomför din betalning. Erbjudandet gäller tom 20121125 och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Dags för lite glitter och glamour

Mammatopp, S-XL, 595.-. Mammabyxa, S-XL, 795.-
 
Nu börjar det nalkas festtider och det är dags att fylla på garderoben med plagg till alla festligheter som stundar. Vad sägs om en glittrig paljetttopp till ett par snygga finbyxor till glöggkalasen? Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Proud Barnkläder i Tv-serien Solsidan på TV4

 
Det är roligt att tv-serien Solsidan på TV4 är igång igen och att den följs av David Hellenius hörna efter gör ju inte söndagskvällarna sämre. Även denna omgång av inspelningarna till Solsidan fick Proud chansen att låna ut barnkläder till Mickan och Freddes barn. Igår fick vi se deras son i chinos från Proud och häromveckan hade deras dotter på sig kjol och kappa i råsiden från Proud. 

Gravida Ebba Kleberg von Sydow programledare för Nobel 2012

Anna Hedenmo, Victoria Dyring, Ebba Kleberg von Sydow och Jessica Gedin. Foto: Kalle Nordlund
 
I veckan fick vi chansen att låna ut kostymbyxor till SVT som skulle spela in en trailer. Det visade sig handla om Nobel 2012 där bla duktiga Ebba Kleberg von Sydow ska vara programledare. Ebba väntar sitt andra barn i vinter och henns fina blogg hittar ni här.

Fredag - Jobba hemma

Foto Karin Grip, SVD Bostad
 
Idag blir det arbete hemifrån för min del. Passar perfekt när man ska arbeta med administration och internet. Bilden ovan är från vårt arbetsrum/bibliotek och den tog fotograf Karin Grip för SVD Bostads räkning när de gjorde ett hemma hos reportage hos oss. Jag är väldigt förtjust i taklampan från Watt och Veke, AJ-lamporna samt Ray och Charles Eames-stolarna. Skrivbordsunderlägg och burk i skinn kommer från Nordiska Galleriet och brevsprättaren från Svenskt Tenn. Skrivbord och bokhyllor kommer från Ikea.
 

Proud Mammakläder Höst Vinter12/13

     
 
Fixa finaste höst och vintergarderoben med mammakläder hittar du hos Proud. Låt dig inspireras av höstens och vinterns mammamode med mammakläder från Proud på www.proud.se - Shop Online eller besök Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Barnkläder från Proud - Snygg i skjorta och jeans

 
 
Barnkläder från Proud. Snygg skjorta i fantastisk bomullskvalité, 86-128, 295.-. Jeans med reglerbar midja, 86-128, 345.-. www.proud.se - Shop Online

Söt chiffonklänning från Proud till flickor 1-8 år

 
 
En mängd nya söta barnkläder hittar du nu i butiken. Den här fina barnklänningen finns även i svart med skärp i mullvad. 86-128, 395.-. Leggings i mjuk viscosejersey, 86-128, 175.-. www.proud.se - Shop Online.
 

Åter från höstlov

 
Förra veckan var det höstlov och jag var med familjen på träningsresa med Springtime Travel i Portugal. På höslovet har de familjevecka med en mängd träningsformer att välja på för såväl liten som sotr. Ska skriva ett separat litet reportage om det.
 
Nu är det bara sju veckor kvar till julafton och vi har börjat få in fina kläder till decembers alla festligheter till dig som är gravid och till dig som ammar samt till barn 0-8 år. Välkommen in till Proud Concept Store på Karlavägen 48 i Stockholm eller till www.proud.se - Shop Online.
 

RSS 2.0