Extra personal sökes

 
Extra personal sökes
 
Vi söker extra personal till vår butik på Karlavägen 48 i Stockholm. Vi behöver främst hjälp på skolloven.
 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning i butik och är mellan 20-25 år. Du är glad, positiv och driven.
 
Maila till info@proud.se eller lämna CV direkt till Camilla eller Rebecca i butiken.

Charlotte Perrelli i Proud mammakläder

 
Här kommer ytterligare en bild på Charlotte Perrelli i mammakläder från Proud. Bilden är från Charlottes härliga blogg som hon har hos Damernas Värld. Charlotte har på sig en mammaklänning från Proud. S-XL, 795.-. Klänningen hittar du i vår webbshop eller i vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm. www.proud.se - Shop Online.

Charlotte Perrelli i Proud mammakläder

 
Hittade den här fina bilden på Charlotte Perrelli i en lång mamma t-shirt från Proud. Följ Charlottes fina blogg här. Där får ni följa Charlottes liv med glitter och glamour blandat med härligt mat och träningstips mm.

Proud Concept Store - mammakläder, amningskläder & barnkläder 
Nu har vi skyltat om med en del av veckans nyheter inom mammakläder, amningskläder och barnkläder. I veckan har vi fått ännu fler nya klänningar, shorts till flickor och snygga byxor till pojkar. Besök vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online för att se fler nyheter.
 

Charlotte Perrelli förbereder Las Vegas/NY resa med mammakläder från Proud

 
Charlotte Perrelli förbereder Las Vegas/NY resa och Diggiloo turné i sommar med mammakläder från Proud.
 
"Beställde lite fina saker ifrån Proudsom kom idag. Hittade faktiskt ett par coola kjolar/skinnbrallor och top som kommer funka kalas i sommar på Diggiloo. Lite glitter och ändå plats för magen. Visst ser det fint ut?

Finns butik både inne i stan men det går även bra att beställa på nätet. Dessutom bra priser!", skriver Charlotte på sin blogg. Charlottes fina blogg hittar ni här.

 
 

Proud Mammkläder - Ny kollektion i butik

   
 

Proud Mammakläder - Vårens och sommarens nyheter - I Butik Nu

Nu är det dags att spana in vårens och sommarens nyheter från Proud. I Prouds sommarkollektion hittar du allt från jeans och toppar till fina klänningar att använda både till vardags och fest. Några av vårens och sommarens trender vi har satsat på är färg, vitt, randigt korta byxor (cropped), kvinnligt. Varmt välkommen till www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlvagäen 48 i Stockholm.

Proud Mammakläder - In store now

 
Här ser ni några favoriter från Proud mammakläder vår och sommarkollektion. Snygga toppar och byxor härliga material och fina klänningar till både vardag och fest. Besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik för att hitta dina sommarfavoriter.
 

Mammaklänning - New ariivals

Härlig vår och sommar mammaklänning i mjuk viscosjersey. Fodrad med stretchfoder. S-XL, 795.-. Klänningen finns i vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm och hos www.proud.se - Shop Online.

Camilla Runberg på Instagram

Här ser ni ett urval från mitt Instagramflöde. Tycker du också att det är roligt med inredning och mode så följ mig gärna på www.instagram.com/camillarunberg. Här publicerar jag mest bilder på inredning och mode men också en del privat som resor etc.

Proud skyltar om
 
Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm för att se Prouds vår och sommarkollektion med mammakläder, amningkläder och barnkläder.

Proud mammakläder i tidningen Vi föräldrar Gravid

I senaste numret av tidningen Vi föräldrar Gravid finns det många plagg från Proud med. Snygg randig mammaskjorta i fin bomullskvalité, s-XL, 695.-. Petrolmönstrad mammaklänning i omlottmodell, S-XL, 895.-. Mammablus i fint smömönstrat tyg från Liberty, S-XL, 595.-. Kombinerad mammatopp och amningstopp, S-XL, 495.-

Proud Mammakläder, behind the scenes

Ovan ser ni lite fler bilder från Prouds fotografering av vårens och sommarens mammakläder och amningskläder. Nu i butik - snart i webbshopen. www.proud.se - Shop Online

Proud fotografering - behind the scenes

Häromdagen var det dags för att fotografera nyheter från Prouds vår- och sommarkollektion inom mammakläder och amningskläder. Modell var duktiga Erica och från Stockholmsgruppen och som vanligt hade vi fantastisk fotograf och duktig hår- och makeupartist. bilderna får ni se inom ett par veckor på www.proud.se - Shop Online, bloggen, faceboook och i vårt nyhetsbrev.
 

Proud Concept Store - mammakläder, amningskläder & barnkläder


 
Proud Concept Store, Karlavägen 48 i Stockholm. Nu har vårens mammakläder, amningskläder och barnkläder kommit in i butiken. Besök vår konceptbutik eller www.proud.se - Shop Online.

RSS 2.0