Vårens skönhetstips från Alexandra Olsson, Agent Bauer


Cosmopolitan/ Hår make-up Alexandra Olsson Agent Bauer


Alexandra Olsson arbetar som hår och make-up artist på Agent Bauer. Alexandra har arbetat för alla de stora modemagasinen och för många varumärken. Alexandra har bla arbetat för Cafe, Cosmopolitan, Costume, Damernas Värld, Danska Bazaar, Dv Mode, Dv Man, Glamour,  M magazine,  Plaza kvinna, House of Dagmar, Indiska, Oriflame och Peak Performance. Att lägga makeup och fixa hår på fotomodeller och kändisar är Alexandras vardag. Alexandra lever tillsammans med sambo och sin treåriga son söder om Stockholm.

Nu börjar det bli dags att förbereda huden för vårens första starka strålar. Vad har du för tips för huden efter den långa kalla vintern?


Din vintertrötta hy är absolut värd en välgörande ansiktsbehandling, en behandling i kvartalet i alla fall gör huden gott. Peeling 1 ggr i veckan och för att få fart på lystern i huden finns en hel uppsjö med härliga serum, vilket du ska ha beror på hudtyp, ålder osv.Cosmpolitan/ Hår Make-up Alexandra Olsson Agent Bauer

Hur fixar men ett friskt, fylligt hår? Vad är viktigt att tänka på?

Friskt, fylligt hår får du genom att regelbundet klippa topparna, använda schampoo som är avsett för din hårtyp, tvätta inte för ofta 1-2 ggr i veckan räcker.

Har du några favoritprodukter för att få ett välskött och välmående hår?

För att skydda håret när du fönar o stylar, så att det inte blir frissigt finns det olika produkter, jag är själv en stor fan av Redkens ”Blow-away” protecting blowdry gel, för att få härlig volym använd thickening lotion också från Redken.

Vad ser vi för frisyrer till våren?

Knutar i alla de former o storlekar är fint i vår, även flätor.  Lite rakare hår ska det vara nu och friskt, glansigt.


DV/ Hår Make-up Alexandra Olsson Aagent Bauer

Vad kommer för trender inom make-up till våren? Modebilden är ju väldigt färgstark i vår. Gäller detsamma för make-upen?

Röda läppar är fortfarande hett, men också färg på ögonen, grönt, lila, ljustrosa t ex.  Använd som sagt gärna färg i din make-up, men inte både på ögon o läppar samtidigt, det blir lite mycket av det goda.


Vilka är de fem bästa köpen inom hår, naglar och make-up till våren? 

5 bästa köpen efter en lååång vinter

Nagelolja-för att få bukt med trasiga, torra nagelband och för starka naglar som inte skivar sig

En bra inpackning till håret

Dagkräm med solskyddsfaktor

Pincett,  välformade snygga bryn vill vi ha i vår

Läppstift i en härlig färg, det livar upp vilket vintertrött ansikte som helst

Tack snälla för dina tips.


Av: Camilla Runberg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0