Isabella Löwengrip Spångberg, Blondinbella, i mammaklänning från Proud

 
 
Nya fina bilder från Isabellas blogg, Blondinbella. Isabella har på sig grön mammaklänning från Proud. Finns även i vinrött, svart och antracitgrått. www.proud.se - Shop Online.
 

Modebloggaren Johanna med bloggen Modemamma i mammakläder från Proud

 
Så här snygg kan man också vara när man är gravid!. Modebloggaren Johanna i mammabyxa i skinnimitation från Proud, XS-XL, 795.-. Mammapolo i mjuk viscosejersey, S-XL, 495.-. Poncho i höstens stora färg koboltblått, S/M-L/XL, 895.-. Väskan kommer från Balenciaga och de läckra pumpsen från Saint Laurent/YSL. Johannas fina blogg hittar du här.
 
 

Proud Mammakläder Fall - Winter 2013/14

 
Prouds höst- och vinterkollektion av mammakläder och amningskläder finns på plats i butiken. Hos oss hittar du gravidkläder för alla tillfällen. Vi har fina mammatoppar, mammaklänningar och mammabyxor som passar både till vardag och fest. Besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.
 

New arrivals - Omlottkofta i 100% ull

 
Snygg mammakofta i omlottmodell i 100% ull. Perfekt när temperaturen sjunker och du behöver både hålla värmen och känna dig snygg. Finns även i svart, koboltblått och smaragdgrönt. S-XL, 895.-. Dressad mammabyxa med reglerbar mudd. S-XL, 795.-. Polotröja i mjuk viscosejersey. S-XL, 495.-. Besök vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online.
 

Charlotte Perrelli i amningstopp från Proud i tidningen Klick

 
 
När jag var på Ica Maxi i helgen hittade jag (eller min dotter) dessa fina bilder på Charlotte Perrelli i en amningstopp från Proud. Charlotte har kommit igång med träningen efter graviditeten och vill ni se hur det går för henne hittar ni hennes fina blogg här.
 
 
 

Proud Barnkläder - Snart online

 
Här får ni ett litet smakprov på söta barnkläder som snart finns tillgängliga på www.proud.se - Shop Online. Fin kofta i ull, 86-128, 295.-. Klänning i mjuk viscosejersey från Liberty Art Fabrics, 86-128, 295.-. Leggings i mjuk viscosejersey, 86-128, 175.-.
 

Isabella Löwengrip, Blondinbella, i mammaklänning från Proud

 
Förra veckan var Isabella Löwengrip, Blondinbella, och Pingis Hadenius på Auktionsverket och berättade om deras bok Economista. Isabella såg fantastisk ut i mammaklänning från Proud. Klänningen är i 100% ull och fodrad med stretchfoder. Finns i färgerna kornblått, klarrött, smaragdgrönt och svart. Ni har väl inte missat Isabellas fina blogg Blondinbella.
 

Inköps och inspirationsresa till Paris

 
I veckan har vi varit på inköps- och inspirationsresa i Paris. Vi började med den stora tygmässan Premiere Vision som är ett måste för de flesta modeföretag. På mässan vimlar det av designers och inköpare från världens alla hörn. Mässan är enorm så det vill till att man vet vad man letar efter. Vi träffade mest leverantörer vi redan arbetar med men hittade också en del ev nya samarbetspartners.
 
 
 
I tisdags kväll var det Vogue Fashion Night Out i Paris och det var extra festligt på stan. Många butiker bjöd på skumpa och tilltugg. De stora makeupmärkena var uppradade och det var kö för att få chansen att bli sminkad.
 
 
Vi passade på att njuta av alla vackra ting i Chanelbutiken på Rue Cambon.
 
 
Ett restaurang tips i Paris är Beacoup. Där åt vi gott i en härligt lagom stökig miljö.
 
En mängd underbara butiker hann vi också med. Härliga butiksmiljöer, läckra kollektioner och snygga skyltfönster finns det mängder av. Vackra fastigheter överallt och mysiga restauranger. Paris är verkligen en underbar stad att tillbringa några dagar i.
 
 
 

Höstens modemåsten - Koboltblått, djurmönstrat och svart

 
    
 
Få har väl kunnat missa en av höstens stora modefärger - koboltblått eller kornblått som den också kallas. Det var ett tag sedan den var på modet så nu känns färgen ny och rolig. Den djurmönstrade trenden håller också i sig och svart är ett måste i de flestas garderob. Besök Proud för att köpa höstens och vinterns mammakläder  och amningskläder www.proud.se - Shop Online. Proud Concept Store, Karlavägen 48 i Stockholm.

CHIC-galan 2013

Camilla Runberg och Rebecca Loeper från Proud.
 
Chefredaktör Charlotta Flinkenberg på scen med Valeri Aflalo.
 
Wow, vilken fest. Igår var vi på CHIC galan på Berns. Det var tema guld och det glittrades rejält på alla glada, vackra människor som var där. Det var 600 gäster och vi firade relanseringan av tidningen CHIC som ett modemagasin. Besök www.chic.se för att se vilka som vann priser som årets Chicaste.
 
 

Intervju med Chics chefsredaktör Charlotta Flinkenberg om höstens trender

Charlotta Flinkenberg. Bild från Posh24.se

Charlotta Flinkenberg är chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlotta har också en populär blogg där hon bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode. I höst lanseras Chic som ett modemagasin.

Hur går det med lanseringen av modemagasinet Chic?

– Superbra, tackar som frågar. Men det var en svettig resa med många sena nätter och hårt arbete innan de 164 sidorna äntligen blev klara.

När kommer det första numret?

– Första utgåvan av nya, tjockare och lyxigare CHIC kommer ut i butik i Sverige den 17 september. Men de 600 gästerna på CHIC-galan får tidningen i sin goodiebag redan på torsdag den 12 september. 

Kan man prenumerera på nya Chic eller måste man köpa lösnummer?

– Vi kommer bara ut med 4 utgåvor per år och det blir svårt att få till logistiken med prenumeration då. Så det är bara lösnummer som gäller. 

 

Vad kommer du att satsa på för stil i höst och vinter?

– På sommaren är jag helknäpp i modeväg och experimenterar med både mönster, färger och materialkrockar. Men nu i vinter tänker jag satsa på en skräddad look och för första gången bygga en funktionell basgarderob. Jag har nästan bara festklänningar och paljetter i min garderob och vill ändra på det. Så jag ska leta efter skinnplagg, tajta silhuetter på byxor, kjolar och klänningar och kombinera med ett och annat voluminöst ytterplagg. Kommer även att slå till på en dyr och klassisk svart väska, kanske en från Proenza Schouler eller Balenciaga. Men jag är fortfarande svag för crazy skor och smycken som är allt annat än stilrena och diskreta! 

 

Bild Tommy Ton Style.com

Fortsätter mönstertrenden från våren och sommaren i höst och vinter?

– Ja, särskilt på byxor. Och är man modig matchar man sina galet mönstrade byxor med en lika galet mönstrad kavaj eller topp. Antingen i samma mönster eller så missmatchar man med annat mönster för kul modekrock. Hetast är dock det rutiga mönstret i höst, syntes överallt på catwalken. Liksom småprickigt, vilket jag dock inte tror kommer att slå lika stort. 

 

Bild Tommy Ton Style.com

 

 Vilka modemåsten ska vi investera i?

– En A-linjeformad kjol eller klänning som slutar vid knäna (om du är hyfsat lång, annars kan du hoppa över den trenden), gärna i mocka eller skinn. Bylsiga, stickade polotröjor. Men framförallt en cocoonformad jacka eller kappa. Ytterplaggen är höstens signum och där du bör lägga dina pengar. Resten av trenderna kan du fynda på kedjorna. Magkorta toppar blir en hit men ungefär en promille av befolkningen passar ju i det… Fuska med att bära en tajt tröja under så känns det inte lika läskigt. 

 

Halsband Marni. Finns hos Nathalie Schuterman

 

 

Det har varit stort fokus på smycken/accessoarer ett tag nu. Fortsätter den trenden?

– Ja, det fortsätter. Trendigast är egentligen stilrena, mer subtila smycken. Men det som efterfrågas mest av majoriteten kvinnor är fortfarande svulstiga statementsmycken med mycket bling. Krucifix och renässanssmycken blir också en hit liksom punk och nitar. Punken var galet stor på catwalken men det funkar ju inte alltid i klädväg till vardags, så punkreferenserna kan man smyga in som accessoarer istället.

 

Hur ser det ut på väskfronten?

– Bowlingmodellen på väska kommer stort, med små, korta handtag. Som ska bäras ihoptryckt under armen som en clutch på äkta fashionistavis. I övrigt går trenden åt mindre väskor efter åratal av oversized schabrak. Långa axelremmar och funktion är fortfarande viktigt. Jag såg även mycket humorinspirerade väskor med kul tryck på, eller sådana som föreställer frukter eller annat. Just den sistnämnda kategorin ska man kanske inte investera i från de dyrare märkena eftersom fina alternativ finns hos budgetbutikerna. 

 

 

 

I vår och sommar har vi sett att de höga klackarna har bytts ut till mycket platta skor. Vad händer på skofronten till hösten?

– Nja, höga klackar fortsätter sin promenad. Däremot är det mer stabila, höga klackar jämfört med tidigare, mest av praktiska säsongsskäl. Så stiletter kan man stoppa undan i garderoben denna höst. Klumpiga klackar kommer liksom (huvva) 90-talskängor med Buffalo-känsla eller grungevibbar, alltså traktorsula. Och kilklackssneakers är så galet hett även denna säsong att det inte är sant. Allra allra hetaste skomodellen är Isabel Marants nya kilklacks-stövlett som många fashionistas redan lagt rabarber på. En rätt så nätt modell med spetsig tå som säkerligen kommer att kopieras friskt. 

 

Varmt tack och lycka till med lanseringen av nya Chic.

Av: Camilla Runberg


Proud mammakläder - New arrivals

 
Hösten börjar nalkas och det är dags att fylla på höstens garderob med lite varma härliga plagg i ull. Prouds populära poncho finns nu i nya härliga färger. Klarrött, kornblått och smaragdgrönt. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Isabella Löwengrip, Blondinbella, i mammaklänning från Proud

 
Isabella Löwengrip Spångberg, Blondinbella, i en mammaklänning från Prouds höstkollektion. Här får ni se ytteligare en härlig bild från Isabellas blogg, Blondinbella. Isabella har på sig en av Prouds höstklänningar i grönt. Finns även i antracitgrått, vinrött och svart. S-XL, 895.-. www.proud.se - Shop Online. Proud Concept Store, Karlavägen 48, Stockholm.
 

Smakprov av Prouds barnkläder hösten vintern 2013

 
Här ser ni ytterligare ett lite smakprov på barnkläder från Prouds höst och vinterkollektion. Snart i butik. www.proud.se - Shop Online. Prouds konceptbutik hittar du på Karlavägen 48 i Stockholm.

Proud barnkläder. Smakprov från Prouds höst/vinter fotografering

 

En liten "behind the scenes" bild från Prouds fotografering av barnkläder hösten/vintern 2013. Vi fick hjälp av den här bedårande flickan att visa en del av vår nya kollektion. Besök vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm för att se mer och om ett par veckor finner ni alla nyheter online. www.proud.se - Shop Online.
 

Charlotte Perrelli i mammaklänning från Proud

 
Igår när jag var hos frisören hittade jag denna bild på Charlotte Perrelli i Svensk Damtidning. Charlotte Perrelli har på sig en mammaklänning från Proud. www.proud.se - Shop Online
 

Modebloggaren Johanna med bloggen Modemamma på fotografering för Proud

 
Modebloggaren Johanna som driver fina bloggen Modemamma var med på vår senaste fotografering av Prouds mammakläder inför hösten och vintern. Vi tog lite härliga inspirationsbilder på henne som ni snart får ta del av. Johanna väntar sitt andra barn i januari och vill du ha härlig modeinspiration ska du absolut följa hennes blogg som du hittar här.
 
 

Proud mammakläder hösten 2013. Fotografering - Behind the scenes

Här kommer ytterligare lite bilder från vår stora höstfotografering av Prouds mammakläder. Vi har mycket leopardmönstrat, koboltblått, smaragdgrönt och klarrött i kollektionen. Liksom svart - som i alla höst och vinterkollektioner. Besök Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm och håll koll på www.proud.se - Shop Online där snart alla nyheter finns på plats.
 
 
 
 
 

Isabella Löwengrip Spångberg, Blondinbella, hos Proud mammakläder

 
Förra veckan var det bråda tider för Isabella Löwengrip, Blondinbella, då det stundades bröllop i lördags. Trots det fick vi chansen att se henne i butiken då hon behövde uppdatera höstgarderoben. Här ser ni Isabella i en nyinkommen höstklänning i ull. Prouds nyheter hittar du i vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm och inom ett par veckor på www.proud.se - Shop Online.

Proud Mammakläder och barnkläder AW13 Behind the scenes

 
Igår hade vi stor fotografering med höstens och vinterns nyheter inom mammakläder, amningskläder och barnkläder. Ovan får ni se ett litet smakprov. Om ett par veckor finns nyheterna på på www.proud.se - Shop Online. Följ också Proud på facebook och Proud på Instagram för att se våra nyheter.
 
 
 

Charlotte Perrelli i amningstopp från Proud

 
 
 
Ovan ser ni tre fina bilder på Charlotte Perrelli i kombinerad mammatopp / amningstopp från Proud. Charlotte bloggar för Damernas Värld och hennes blogg hittar ni r. På Charlottes härliga blogg får ni en mängd tips om allt från, mat, träning och skönhet samtidigt som ni får följa Charlotte glamorösa liv blandat med vardag.
 

RSS 2.0