Amningsdagar hos Proud100.- rabatt på alla amningstoppar och klänningar. Gäller även på våra kombinerade gravid och amningsplagg.
Anna Blomberg i ProudNi har väl inte missat Anna Blombergs fina blogg på www.gradvidlooken.se. Kolla vad snygg hon är i Prouds t-shirt till tights. T-shirt, S-XL, 395.-.

Chics chefredaktör, Charlotta Flinkenberg, i ProudTitta vad Charlotta Flinkenberg stylar Prouds lilla svarta snyggt. Urläckert tycker vi.  Bilden är från Chic nummer 5. Missa inte Charlottas blogg Charlotta.chic.se.


Här ser du klänningen från Prouds fotografering. I butik nu. S-XL, 895.-. Handla klänningen här.


Proud maternity wear spring and summer 2010Cool helgoutfitNågon som behöver något läckert att ha på sig i helgen? Snyck t-shirt i gråmelange, 395.-, S-XL, Byxa i skinnimitation, 795.-, S-XL. Finns att handla online och i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm.

Prouds vår- sommarfotografering igårIgår hade vi fotografering av Prouds vår- och sommarkollektion. Här kommer ett litet smakprov. Är det någon mer än jag som blir sugen på värme? Klänningen finns i butiken till helgen. Pris 795.-, S-XL. Handla online på www.proud.se eller i vår butik på Karlavägen 48 i Stockholm.

RSS 2.0