Proud öppet 11.00 - 18.00 fredag 1 november.

 
Fredagen den första november har Prouds konceptbutik öppet som vanligt 11.00-18.00. Lördag, Alla helgons dag, har vi stängt. www.proud.se - Shop Online - alltid öppet.

Proud Kids Collection i tidningen mama

 
I senaste numret av tidningen mama finns det en härlig intervju med kocken, kokboksfórfattaren, tv-profilen ...Lotta Lundgren. Bland de fina bilderna ser vi bla Lottas son i en snygg sammetskavaj, 86-128, 495. www.proud.se - Shop Online
 

Jubileumsrabatt 25% 24/10-26/10 - Proud Karlavägen 48 6 år

 
 
Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 fyller 6 år. Det firar vi med att ge 25% rabatt på hela sortimentet med mammakläder, amningskläder och barnkläder. Erbjudandet gäller 24/10-26/10.
 
Erbjudandet gäller både i butiken och online. Vill du handla online anger du rabattkod Proud 6 år i kassan så dras 25% rabatt av innan du genomför din betalning. www.proud.se - Shop Online.
 

Proud Concept Store Karlavägen 48 - Mammakläder Amningskläder Barnkläder

 
 
Idag har vi stängt på pga renovering men imorgon slår vi upp portarna till butiken igen. 11.00-18.00. Varmt välkommen till Proud på Karlavägen 48 i Stockholm för att hitta dina mammakläder, amningskläder och barnkläder.
 

Proud Concept Store Karlavägen 48 Stängt 22 oktober pga renovering

 

Vinnare presentkort på 1.000.- hos Proud

 
Varmt grattis Annica La Sundström. Du har vunnit ett presenkort på 1.000.- hos Proud.
 
www.proud.se - Shop Online
 
 
 
      

Proud barnkläder hösten vintern 2013/2014

 
Leopardmönstrat är en riktig hit även till våra yngre kunder. Bland Prouds barnkläder hittar du bla leopardmönstrade toppar, klänningar och leggings. På bilden ser du en leopardmönstrad klänning i muk viscosejersey, 86-128, 295.-. Leopardmönstrade leggings, 86-128, 175.-. Kofta i 100% ull, 86-128, 295.-. Besök Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online för mer inspiration.
 

Modebloggaren Johanna med bloggen Modemamma i mammakläder från Proud

 
Modebloggaren Johanna snygg i mammakläder från Proud. Leopardmönstrad mammaklänning från Proud, S-XL, 895.-. Johanna stylar klänningen med läcker väska från Balenciaga, armband från Hermés och Grace boots från Hope. Johannas fina blogg hittar du här.
 
 
 

Proud i TV4:s succeserie Solsidan säsong 4

 
Igår fick Proud tillbaka de mammakläder och barnkläder vi har lånat ut till inspelningarna av Solsidan säsong 4. Vi har fått chansen att låna ut kläder till "Mickan" som är gravid och "Mickan och Freddes" barn.
Succeserien spelar in det sista imorgon och redan på söndag börjar de nya avsnitten sändas. www.tv4.se. Det ska bli roligt att se hur karaktärerna utvecklas och hur de fortsätter att lyckas med "igenkänningshumorn".

Vinn presentkort på 1.000.- hos Proud

 

Hösten är här och det är dags att uppgradera garderoben med nya härliga färger. Ta chansen att vinna ett presentkort på 1.000.- hos Proud. Hos Proud hittar du höstens och vinterns mode för barn 0-8 år, till dig som är gravid och till dig som ammar.

Gör så här för att vara med i tävlingen:

  1. Gilla Proud på Facebook
  2. Kommentera med ditt namn på bloggen och ange vilket som är ditt favoritplagg i Prouds höstkollektion. (Du måste uppge mailadress men den visas inte på bloggen)

Tävlingen slutar fredagen den 18 oktober. Vinnaren kommer att publiceras på Proudbloggen och facebook lördagen den 19:e.

 

 

 

 


Isabella Löwengrip Spångberg, Blondinbella, på TV4 Nyhetsmorgon, i klänning från Proud

 
För er som är intresserade och missade TV4 nyhetsmorgon häromdagen hittar ni avsnittet med Isabella och Pingis här. 

Proud Barnkläder - Nu i butik

 
Nu hittar du Prouds fina höst- och vinterkollektion med barnkläder i Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm och hos www.proud.se - Shop Online. Ovan ser du en söt barnklänning i bomullstyg från Liberty, 86-128, 395.-. Barnleggings i mjuk viscosejersey, 86-128, 175.- samt barnkofta i mjuk bomull, 86-128, 295.-.
 

Isabella Löwengrip Spångberg, Blondinbella, i mammaklänning från Proudpå TV4 Nyhetsmorgon

 
Bilder från www.blondinbella.se
 
I morse var Isabella Löwengrip Spångberg, Blondinbella, med i TV4 nyhetsmorgon. Där pratades det ekonomi och hur man hanterar frågan i sin relation. Isabella har nyligen kommit ut med sin bok Economista och den har fått ett stort genomslag i Sverige. Isabella hade på sig en fin mammaklänning från Proud.
 
 

Proud mammakläder och barnkläder höst/vinter 13/14

 
Vilka ljuvliga höstdagar. Härligt hög höstluft, klarblå himmel och sol, älskar det! Hos Proud har vi fyllt butiken med mammakläder, amningskläder och barnkläder till höstens alla tillfällen såväl vardag som fest. Välkommen till Proud Concept Store på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online,

Pressbilder för Löwengrip Care & Color - Isabella Löwengrip Spångberg, Blondinbella, i mammaklänning från Proud

 
Häromveckan plåtades pressbilder för Löwengrip Care & Color. Johnny Wohlin var fotograf och Fanny Lagerwall stod för smink och hår. Isabella Löwengrip Spångberg, som driver bloggen Blondinbella, hade på sig en mammaklänning från Proud. Klänningen hittar du i vår webbshop www.proud.se - Shop Online eller i vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Proud babykläder. Söt flickklänning - Snart online

 
Proud barnkläder - Söt flickklänning i mönstrat bomullstyg från Liberty Art Fabrics. 62-80, 375.-. Leggings i mjuk viscosejersey, 62-80, 145.-. Finns i vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm och snart hos www.proud.se - Shop Online.
 

Prouds grundare Camilla Runberg på Instagram

 
Tycker du, som jag, att det är roligt med mode och inredning. Följ mitt konto på Instagram www.instgram.com/camillarunberg. Här ser du ett axplock från de september månad.
 

RSS 2.0