Kom och fira Colonelle med oss. 20% rabatt och extra öppet lördag och söndag

 
Kom och fira med oss på Karlavägen 48 i Stockholm. Vi utökar med en stor modedel i butiken på Karlavägen 48 och online och byter samtidigt namn till Colonelle. I helgen har vi 20% rabatt i hela butiken och extra öppet lördag 11.00-18.00 och söndag 12.00-16.00.
 
    
 
 
 
 
 

Vi utökar och byter namn till Colonelle

 

Nu lanserar vi vårt nya koncept Colonelle med det bästa från höstens och vinterns kollektioner från BLKDNM, By Malene Birger, Current/Elliott, Dagmar, Equipment, J Brand och James Perse. 

Du hittar självklart också Prouds kollektioner med mammakläder, amningskläder och barnkläder hos Colonelle på Karlavägen 48 i Stockholm och online på www.colonelle.com.  

Följ Colonellebloggen, Colonelle på facebook och Colonelle på Instagram (vi heter colonellestore på Instagram och facebook) för att hålla dig uppdaterad med vad som händer på Colonelle. 

Öppettider Colonelle Karlavägen 48 Stockholm

Må-fre 11.00-18.00

Lö 11.00-16.00

www.colonelle.com - Alltid öppet
 

Proud/Colonelle Karlavägen 48 i Stockholm

 

Rebecca i topp från By Malene Birger och jeans från BLK DNM

 
Som ni säkert redan har läst så har vi smygstartat med vårt nya multibrand koncept på Karlavägen 48 i Stockholm. Här ser ni Rebecca i läcker topp från By Malene Birger och coola jeans från BLK DNM. Finns i butik nu och online nästa vecka på www.colonelle.com.
 

Inbjudan smygvisning av Colonelle drink, tilltugg och 20% rabatt

 

Idag plåtar vi Patti från Mikas

 
Idag har vi en stor fotografering inför vår lansering av vårt nya multibrandkoncept den 25 september. Modell är Patti P från Mikas och är ser ni henne från ett modereportage för Elle Finland. Vi ska fota i lite industriell miljö och till vår hjälp har vi fantastisk fotograf, hår och make-artist och stylist, Resultatet får ni se inom ett par veckor.
 

Chicgalan 2014 Camilla Runberg, Eddie Fischer och Susanne Histrup

 
Igår var det dags för Chicgalan 2014 på Berns. Klädkoden var vinrött/purpur och som sig bör var de flesta gästerna fantastiskt uppklädda. På galan träffade jag bla dessa fahionistas. Eddie Fischer som är i modebranchen och Susanne Histrup som är Chics största bloggare. Jag hade på mig en klänning från Dagmar som är ett av de nya varumärken vi har tagit in i vårt kommande multibrandkoncept som lanseras 25 september. Redan nu kan du dock hitta mycket av nyheterna i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm. Välkommen.
 

RSS 2.0