Josefine Aamodt i poncho från ProudJosefine Aamodtsom som driver www.prinsessansdagbok.com, en av de största och populäraste mammabloggarna, har den här fina bilden på sig själv i poncho från Proud på sin blogg idag. Ponchon är i 100% ull och finns i stl S/M och L/XL. Är du ca 170 cm och längre är den större storleken att föredra. Pris 895.-. Finns att köpa på www.proud.se - Shop Online eller i vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Kläder inför Kristihimmelfärdshelgen och NationaldagenSöt klänning i bomull med knyt bak, 86-128, 395.-.


Skjorta, 86-128, 295.- Byxa, 86-128, 345.- Kofta, 86-128, 295.-Body, 62-80, 225.-, Byxa, 62-80, 245.-

Nu är det hög tid att planera in kommande helgers kläder för de små. Kristihimmelfärdshelgen och Nationaldagen är snart här och vi har laddat butiken med fina plagg till liten och stor. Besök Proud på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online


Mer PRoud hos Englas Showroom, en av Sveriges första och största modebloggareHittade ytterligare en fin bild på Englas dotter Jolie i klänning från Proud. Klänninge är i linne fodrad med ett mjukt bomullsfoder. 86-128,395.-. www.proud.se. Englas populära blogg hittar du här. www.proud.se - Shop Online

Proud hos Englas ShowroomSå här fin var Enlgas dotter Jolie häromdagen i klänning från Prouds sommarkollektion. Engla är en av Sveriges första och största modebloggare. Hennes fina blogg hittar du här. Klänningen finns även med gulbottern och blår/gröna blommor. 86-128.- 395.-. Besök www.proud.se - Shop Online för mer inspiration.

Fina jerseytoppar till tuffa tenniskjolar

Vi har fått in jerseytoppar i en mängd färger till butiken. Topparna är superfina till våra tuffa tenniskjolar.Tenniskjolarna är reglerbara i midjan. Topp i mjuk viscosejersey, 86-128, 245.-. Tenniskjol, 86-128, 295.-. Proud concept StoreKarlavägen 48 i Stockholm. www.proud.se - Shop Online

Skön jersyklänning i läckert leopardmönsterVad är skönare än en jerseyklänning på sommaren. Här en läcker leopardmönstrad med trekvartsärm, 86-128, 275.-. Besök Prouds butik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online.

Solgul klänning till sommarens ljuvliga dagarSolgul klänning till sommarens ljuvliga dagar finns i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm och hos www.proud.se - Shop Online. S-XL, 795.-. Välkommen in för att se mer av sommarens kollektion från Proud.

New arrivals - Shorts till barn och gravid

Leopardmönstrad topp till härliga sommardagar, S-XL, 395.-. Snygga

shorts med reglerbar mudd i mjuk bomullsjersey, XS-XL, 395.-.

Besök www.proud.se - Shop Online

 

Linne med knyt på axel, S-XL, 295.-. Shorts med reglerbar mudd i mjuk

bomullsjersey, XS-XL, 395.-. Besök www.proud.se - Shop Online

 

Piquetröja i ekologisk bomull, 86-128, 245.-. Shorts med reglerbar

midja, 86-128, 295.-. Besök www.proud.se - Shop Online


Proud söker säljare och värdinnor


Säljare hemförsäljning Proud

 

Är du sugen på att prova något nytt? Är du social? Tycker du det är roligt med kläder? Då tycker vi att du ska ansöka om jobb som säljare hos Proud.

 

Proud är ett svenskt varumärke som designar barnkläder 0-8 år, mammakläder och amningskläder.  Hos Proud kan du alltid shoppa det senaste barn och mammamodet. Prouds kollektioner består av mode med personlighet, attityd och komfort.

 

Som säljare bestämmer du själv dina arbetstider och säljarbetet passar utmärkt att kombinera med föräldraledighet, studier eller annat arbete. Du ordnar ca 20 träffar per säsong. Jobbar du ca 4-6 h per vecka tjänar du ca 4.000 - 6.000 kronor extra per månad.

 

Som säljare för Proud får du

·          20% i försäljningsprovision

·          Flexibla arbetstider

·          Låna en provkollektion med barn, mamma och amningskläder från Prouds senaste kollektion.

·          30% personalrabatt

·          Säljstöd – alla säljare får utbildning och har tillgång till en egen mentor

·          Behöver inte starta eget. Vi ansvarar för att betala sociala avgifter och dra skatt på din förtjänst.

·          Två gånger per år har vi Proudevent för alla säljare. Vi går igenom nya kollektionen, har säljutbildning och ser till att ha roligt tillsammans.

 

Vi tror att du är

·          Målinriktad

·          Social

·          Gillar utmaningar

·          Intresserad av mode och kläder

·          Tycker det är roligt med försäljning

Tidigare säljerfarenhet är en merit men inget krav

 

Hur går det till

Som säljare får du möjlighet att låna en kollektion från Proud. Vi har två kollektioner per år. Vår/Sommar och höst/vinter.

Du säljer via hemförsäljning där du engagerar värdinnor att ordna en Proud träff. På träffen visar du kollektionen och presenterar Proud efter vårt framtagna koncept. Värdinnor kan vara grannar, vänner, arbetskamrater, släktingar, mammagrupper etc.

Order registreras direkt online

Betalning sker via kort eller postförskott

Varorna levereras direkt till slutkund inom 5-7 dagar

 

Intresserad?

Är du intresserad av att bli säljare vill vi att du mailar din ansökan till info@proud.se.

 

Frågor

Har du några frågor ringer du till Proud 08-748 02 70 eller mailar till info@proud.se

 

Värdinna

Som värdinna bjuder du in vänner, släkt, arbetskamrater, grannar etc på en Proudträff. Bjud på lite fika eller annan dryck och tilltugg. En säljare från Proud kommer och presenterar kollektionen och det finns tid för mingel både före och efter presentationen. Du får inbjudan från Proud som du kan skicka per mail eller skriva ut.

 

Som tack för att du är värdinna får du

·          150 kronor i rabatt vid 1-9 beställningar

·          300 kronor i rabatt vid 10 beställningar eller fler

 

Intresserad?

Är du intresserad av att vara värdinna på en Proudträff vill vi att du mailar till info@proud.se eller ringer 08-748 02 70.

 

Frågor

Har du några frågor ringer du till Proud 08-748 02 70 eller mailar till info@proud.se

 


Proud växer vidare med hemförsäljningskoncept

Proud är ett svenskt varumärke som designar barnkläder 0-8 år, mammakläder och amningskläder. Hos Proud kan du alltid shoppa det senaste barn- och mammamodet.  Prouds kollektioner består av mode med personlighet, attityd och komfort.

Proud, som har ett internationellt gångbart koncept, har under senaste åren synts flitigt i media , på tv och hos bloggar. Man har under våren bl a kunnat se Prouds barnkollektion i den populära TV-serien Solsidan.

Proud säljer idag sina kollektioner via internet i Norden, Tyskland och UK samt via egen konceptbutik på Karlavägen i Stockholm.

Nu lanserar Proud hemförsäljning.

-          Hemförsäljning är helt rätt i tiden och något våra kunder har efterfrågat. Vi tror starkt på hemförsäljning som koncept och är nu glada över att kunna erbjuda ett nytt modernt sätt att handla Prouds kollektioner på, säger Prouds grundare Camilla Runberg.

Det är både smidigt och roligt att handla i lugn och ro i hemmet. Du får möjlighet att prova och känna på kläderna innan du handlar och får även tips och råd från din Proudsäljare. Du har samtidigt trevligt med dina vänner.

-          Prouds satsning på barnmode har lyckats väl och det är roligt att vi på Proud nu kan nå ut till en ännu bredare målgrupp, fortsätter Camilla.

Proud debuterade 2003 med en modevisning på Rookies under Stockholm Fashion Days. Då med en mammakollektion. Våren 2006 kom amningskollektionen och numera kännetecknas Proud av den breda barnkollektionen för barn mellan 0-8 år.

Proud har satsat hårt på att ligga i framkant när det gäller både mode och service och har lyckats få en stark marknadsposition med många nöjda kunder.  Att värna om miljön är också viktigt för Proud som har all sin produktion i Europa.


Proud på Mammablogg galan 2011

 

Igår var det dags för Mammablogggalan på Radisson Blu Royal Park. Det var fantastiskt väder och en härlig stämning bland alla mammabloggare, arrangörer och utställare.

 

Från Proud hade vi med oss ett axplock av barn- ,mamma- och amningskollektionen för våren/sommaren 2011.


Vi passade på att presentera vårt nya hemförsäljningsprojekt vi står i startgroparna att lansera. Håll utkik på bloggen för att få reda på mer inom kort.

 

I vårens och spommarens kollektion finna bla söta klänningar i cit spets, fina koftor i härliga färger, toppar, klänningar, capri och leggings i leopard ohc fina piquetröjor i ekobomull. För att se mer av vårens och sommarens kollektion besök www.proud.se - Shop Online.

 

Camilla Runberg i klänning från Proud. Nina Midbrink i Acne. Väska HM.

 

Tack alla ni mammabloggare som tittade förbi. Det var otroligt roligt att få träffa er. Ovan ser ni Nina Midbrink som driver barnmodebloggen www.petitfashion.se. Nina bloggar också för www.barnshopping.se och gästdesignar då och då för Proud.

 

Josefine Aamodt, www.prinsessansdagbok.com

 

Grattis Josefine och alla andra vinnare till era fina priser. Bilden kommer från Josefines fina blogg www.prinsessansdagbok.com.Nominera oss till Årets bästa barnbutik på nätet 2011Hjälp oss att bli utnämnda till Årets bästa barnbutik på nätet 2011. Du nominerar oss hos www.barnshopping.se. Alla som är med och nominerar får chansen att vinna ett presentkort på 1.000 kr hos oss.

Proud Maternity Collection Spring Summer 2011Nu är det dags att göra vårens och sommarens modeinvesteringar. Vi har butiken fylld med nyheter så besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

I vår och sommar har vi satsat på läckra färger såsom fuchsia, duvblått och gult och blandat upp det med mycket vitt och sand. Vi har också läckra toppar och klänningar i leopard. Det är mycket byxor som gäller i vår och sommar. Hos Proud hittar du korta shorts, utsvängda byxor, skräddade byxor, stuprörsjeans och trekvartsbyxor. Mycket klänningar har vi alltid på våren och sommaren och en mängd toppar att välja på. Varmt välkommen till Proud och gör vårens och sommarens modekap.

New arrivals - ChinosIdag har vi fått in fina chinos till dig som är gravid. XS-XL, 695.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller vår butik på Karlavägen 48 i Stockholm.
RSS 2.0