Vår/sommar 2014

 
Idag startade arbetet med nästa vår och sommarkollektion, dvs 2014. Det känns väldigt avlägset med tanke på att det är minus tio grader men ändå inte helt fel då vår och sommarkollektionerna för 2013 nu är på väg ut i butikerna och tidningshyllorna innehåller allt av årets vår och sommarmode. Det var tyg- och tillbehörsmässan Preview Fabrics & Accessories som ägde rum i Nacka Strand. Den viktigaste mässan Premiere Vision äger rum i Paris i mitten av februari och sedan kommer Nordiska tygmässan i borås. Det finns mao många tillfällen att hitta fina material på. Proud har redan fantastiska leverantörer men det är alltid roligt att titta på,lite nytt.

Proud barnkläder - snygg småmönstrad skjorta - Rea 50%

 
Proud barnkläder. Snygg småmönstrad skjorta i mjuk bomull. Mönstret går i marinblått och lila på vit botten. 86-128, 147,50 (295.-). www.proud.se - Shop Online. Proud concept Store Karlavägen 48 i Stockholm.

Proud barnkläder - Söta klänningar - nu 50% rea


Söt chiffongklänning i svart eller taupe med knyt, fodrad. Söt såväl på sommaren som på vintern. 86-128, 197,50 (395.-).

Proud barnkläder - Fin vårkappa och kjol - nu 50% rea

 
Passa på att köpa denna fina outfit till 50% rabatt. Kappan är i råsiden, fodrad, 86-128 (247,60 (495.-). Kjol i råsiden med reglerbar midja, 86-128, 147,50 (295.-). Barnkläder från Proud. www.proud.se - Shop Online

Reatips fin mammaklänning 447,50 (895.-)

 
Ännu finns det många godbitar kvar på rean. Här en finstickad mammaklänning med stretchfoder, S-XL, 447,50 (895.-). www.proud.se - Shop Online. Proud concept Store, Karlavägen 48 i Stockholm.

Proud i tidningen medbarn

 
I senaste numret av tidningen medbarn finns det med två fina outfits från Proud. Den översta bilden har en paisleymönstrad mammatopp från Proud, S-XL, 495.-. Ustvängda mammajeans a la 70-tal, XS-XL, 795.-.
 
Den andra bilden är en fin petrolmönstrad mammaklänning i omlottmodell. S-XL, 447,50 (895.-). www.proud.se - Shop Online. Proud Concept Store, Karlavägen 48 i Stockholm.

Vimmelmamman Lotta Gray i poncho från Proud

 
Hittade den här fina bilden på Lotta Gray i poncho från Proud på hennes blogg Vimmelmamman. Lotta arbetar som vimmelreporter på Allersägda tidningen Se & Hör  och driver en av Sveriges populäraste bloggar. Ponchon finns med på Prouds stora vinterrea. 447,50 (895.-). www.proud.se - Shop Online..

Proud barnkläder - reatips

 
 
Proud barnkläder. Denna fina pälsväst och dessa coola leggings i leopardmönster finns med på Prouds sotra vinterrea till 50% rabatt. Besök Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online.

Proud och Camilla Runberg på Instagram

 
Nu kan du följa mig och Proud på Instagram. Om du följer @proudstore får du inspirationsbilder, reatips, tips på nyinkommet etc från Proud. Följer du @camillarunberg får du blandade bilder med mode, inredning, resor etc från mig. Välkommen.

Vårblommor och fredag

Rebecca har fixat vårblommor och fyller på barnrean.
 
Fredagar är alltid härliga och roliga. Nästan alla är på gott humör och lite förväntansfulla inför helgen. Dock är ju inte vädret det roligaste idag men lite vårblomster gör att det känns lite mildare. Besök oss gärna i helgen så ska vi hjälpa er hitta rätt i readjungeln. Vi har 50 % rabatt på mammakläder, amningskläder och barnkläder. Idag har vi öppet 11.00-18.00 och imorgon lördag 11.00-16.00. Proud Concept Store, Karlavägen 48 Stockholm. www.proud.se - Shop Online.

Reatips Byxa i skinnimitation 397,50 (795.-)

 
Ni har väl inte missat att Prouds snygga mammajeans i skinnimitation är med på årets stora vinterrea. 50% rabatt 397,50 (795.-). Passa på att fynda snyggaste gravidbyxan hos www.proud.se eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Prouds stora vinterrea med 50% pågår

 
Prouds stora vinterrea av mammakläder, amningskläder och barnkläder med 50% rabatt på stora delar av sortientet pågår för fullt. Besök Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online och fynda dina och barnens favoriter.

Proud Kids Collection hos Petit Fashion

 
Fin bild på Nina Midbrinks dotter på nyårsafton i spetsklänning från Proud. Finns i Prouds butik på Karlavägen 48. 86-128, REA 198.- (395.-)

Proud Kids collection hos Prinsessans Dagbok

 
Så här fin var Josefine Aamodts son på julafton i skjorta från Proud. skjortan finns med på Prouds stora vinterrea och kostar nu 147,50 (295.-). Josefines fina livsstilsblogg hittar ni här.

Gott Nytt År

 
Gott Nytt År. Jag tycker alltid att det är roligt och lite förväntansfullt när det är nytt år. Även om jag inte ger några direkta nyårslöften så tänkter jag på vad jag vill förverkliga på det nya året och vad jag vill bli bättre på. I år är det mycket på listan som vanligt. Njuta mer, träna mer, ta hand om nära och kära mer, resa mer - ja listan brukar bli ganska lång när tankarna sätter fart. Nåväl, det är en härlig känsla att kunna förändra och förbättra. Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att ni får ett härligt 2013.

RSS 2.0