Proud - Karlavägen 48 i Stockholm har öppet hela sommaren

 
Vi har öppet hela sommaren hos Proud Concept Store. Våra öppettider är
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag 11.00-16.00
Söndag Stängt
 
www.proud.se - Alltid öppet.
 
 
 

Modebloggaren Johannas dotter i klänning från Proud

 
Igår fick jag den här härliga bilden på modebloggaren Johannas dotter I klänning från Proud. Klänningen är gjord av en småmönstrad bomull från Liberty Art Fabrics och har varit en av vårens och sommarens storsäljare. Om ett par veckor kommer höstens första leverans med nya söta flickplagg i ljuvliga tyger från Liberty. 
 
Johanna driver den populära bloggen www.modemamma.com. Du hittar den här. Tack snälla för den fina sommarbilden.

Sidenklänningar till fest och bröllop - nu 70% hos Proud Karlavägen 48 i Stockholm

 
Är du bjuden på fest eller bröllop? Passa på att köpa en fin sidenklänning från Proud. Nu har vi slutrea i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm och 70% på det som är kvar på sommarrean.
 
 

SLUTREA 70% hos Proud Concept Store på Karlavägen 48 i Stockholm

 
Idag startar Prouds slutrea med 70% rabatt i vår butik på Karlavägen 48 i Stockhom. Varmt välkommen att fynda mammakläder, amningskläder och barnkläder til 70% rabatt.
 

Proud Concept Store - Karlavägen 48 i Stockholm

 
I vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm hittar du mammakläder, amningkläder och barnkläder med 50% rabatt på sommarens stora rea. Du kan också handla online - www.proud.se. Passa på att fynda kläder till dig själv och barnen. Välkommen
 

Josefine Aamodet -Prinsessans dagbok - i mammklänning från Proud

 
 
 
 
Livsstilsvloggaren Josefine Aamodt som driver den populära bloggen Prinsessans Dagbok väntar sitt tredje barn. Här ser ni härliga bilder på Josefine i mammaklänning från Proud. S-XL, 895.-.
 

RSS 2.0