Proud i tidningen mamaÄr du prenumerant på tidningen mama? Missa då inte din Club mama rabatt hos Proud. 25% rabatt tom sista mars.

Proud i tidningen medbarnI senaste numret av medbarn var det fyra bilder från Proud. Det var mycket dressade jobbkläder. Skjorta, S-Xl, 505.-, Pennkjol, XS-XL, 695.- Polotröja, S-XL, 450.-, Byxor XS-XL, 795.-, Väst 495.-. Det var också med en bild på vår fina sidenklänning som nu är på rea 697,50 (1.395.-). Besök www.proud.se - Shop Online eller vår butik på Karlavägen 48 i Stockholm


Nagellack i 400 nyanser - O.P.I


Hittar du inte rätt nyans på nagellack? Isåfall måste du gå in på O.P.I:s hemsida. O.P.I:s nagellack finns nämligen i 400 nyanser så där kommer du garanterat hitta färgen du är ute efter.  Gå in på deras hemsida www.opi.com för inspiration till våren. De har en rolig "TRY ON THIS COLOR" funktion där du kan prova alla nyanser innan du bestämmer dig.


Sköna vinterdagar i värmenJag har nyligen kommit hem från en underbar semester i Thailand. I år kändes det väldigt härligt att åka till värmen efter jul då vi redan har haft vinter så länge.


 

Thaimaten gillar hela familjen så det är inga problem att välja restaurang på kvällen. Den här semestern tycker jag maten var fantastiskt god men det är klart att det inte är svårt att njuta av det mesta när det är 30 grader och sol.Mycket bad i pool och hav blev det. Till och med jag som är så frusen av mig kunde ligga i riktigt länge. Nu är jag superladdad inför våren och ser fram emot alla fina vårleveranser. En del har redan börjat komma in i butik och mer kommer nästa vecka.


Solsidan - tittarsuccé - Mickan och Freddes son i kläder från Proud
Äntligen har Solsidan börjat igen. vilken tittarsuccé. 2,5 miljonber tittare igår. Roligt att vi fick se Mickans och Freddes son i kläder från Proud igår :-).  I kommande avsnitt hoppas vi att få se än mer från Prouds kollektioner. 


Grattis Charlotta Flinkenberg 40 år. Här är våra favoritbilder med dig i kläder från Proud


Grattis på 40-årsdagen Charlotta. Hoppas att du får en fantastisk dag.
Här ser du våra favoritbilder på dig i kläder från Proud.


Foto Andreas Lundberg.Byxa från Proud.Foto Andreas Lundberg. Klänning från Proud.

Stylingtips. Charlotta Flinkenberg, chefredaktör på Chic, i vårens måste: randig seglarinspirerad topp från Proud tillsammans med skinnimitationsbyxa. Topp 495.- S-XL, Byxa, 795.- S-XL. Handla i butiken på Karlavägen 48 eller hos www.proud.se - Shop Online. Bilden kommer från Chic nr 8 - 2010.
Foto Andreas Lundberg. Topp och byxa från Proud.


Foto Andreas Lundberg. T-shirt och jeans från Proud.

Foto andreas Lundeberg. Topp från Proud.


Poncho från Proud.

Amningstopp från Proud.

Poncho från Proud.

Väst från Proud.

Amningslinne från Proud.


Topp och byxa från Proud.

Topp från Proud.

Klänning från Proud.
outfit lördag
Topp från Proud.


RSS 2.0