Snygga mammajeans och kombinerad mammatopp och amningstopp

 
Snygga mammajeans med smal passform. finns även i en ljusare tvätt. Reglerbar mudd i mjuk bomullsjersey. XS-XL, 795.-. Paisleymönstrad kombinerad mammatopp och amningstopp. S-XL, 495.-. www.proud.se - shop Online. Proud Concept Store, Karlavägen 48 i Stockholm.

Proud babykläder - vårnyheter 2013

 
Söta babykläder från Proud. Klänning i bomull, 62-80, 375.-. Leggings, 62-80, 145.-. Blus i tyg från Liberty Art Fabrics, 62-80, 245.-. Kofta i bomull, 62-80, 275.-, Leggings, 62-80- 145.-.

Vi firar alla Hjärtans Dag länge

 
I butiken firar vi fortfarande Alla Hjärtans Dag. Proud Concept Store, Karlavägen 48 i Stockholm.

Proud babykläder - vårnyheter 2013

 
Vårleveranserna har kommit igång och i veckan har vi bla fått in dessa söta babykläder. Skjorta, 62-80, 275.-. Byxa, 62-80, 245.-. Klänning, 62-80, 375.-. Besök Proud Concept Store på Karlavägen 48 i Stockholm.

Slutrea 70% i butiken på Karlavägen 48 Stockholm

 
Kom till Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm och rea fynda mammakläder, amningskläder och barnkläder till 70% rabatt. Nu startar vår slutrea så kom och hjälp oss att tömma av inför vårens alla leveranser och passa samtidigt på att se våra vårnyheter. 

Läcker mammatopp och mammajeans

 
Klä dig i läcker mammatopp i det persiska mönstret paisley tillsammans med utsvängda mammajeans à la 70-tal i vår. Snyggt med rufsigt, vågigt hår i mittbena till. Mammatopp, S-XL, 495.-. Mammajeans med reglerbar mudd i mjuk bomullsjersey, XS-XL, 795.-. www.proud.se - Shop Online. Proud concept Store, Karlavägen 48 i Stockholm. 
 

Alla Hjärtans Dag erbjudande från Proud 25% rabatt hela dagen

 
Idag firar vi i butiken. Kom in och hitta dina favoriter i Prouds mamma-, amnings- och barnkollektion och passa påa attutnyttja vår Alla Hjärtans Dag rabatt på 25%. Erbjudandet gäller både på nyinkommet och på reavaror. Handlar du i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm drar vi av 25% i kassan och handlar du online anger du rabattkod: Alla hjärtans dag så drar vi av 25% innan du genomför din betalning. www.proud.se - Shop Online

Happy Valentine´s Day

Camilla Runberg
 
Idag önskar jag er alla en underbar Alla Hjärtans Dag. Passa på att unna dig något extra och glöm inte att höra av dig till dem som står dig nära. Hos Proud firar vi med erbjudande till våra kunder och lite dryck och godsaker. Välkommen in i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm.

Alla Hjärtans Dag erbjudande från Proud 25% rabatt

 

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag och vi firar med att ge alla Prouds kunder 25% rabatt på hela sortimentet av mammakläder, amningskläder och barnkläder. Kom in i butiken och unna dig något extra på kärlekens dag. Erbjudandet gäller både reavaror och nyinkommet. Erbjudandet gäller endast den 14 februari 2013.

I butiken drar vi av 25% innan du genomför din betalning och när du handlar online anger du rabattkod: Alla Hjärtans Dag så dras 25% av innan du genomför din betalning.

Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

 

Öppettider Proud Concept Store:

Må-fre 11.00-18.00

Lö 11.00-16.00

Sö Stängt

Proud på instagram

 
Du har väl inte missat att Proud nu finns på Instagram. www.instagram.com/proudstore. Följ oss där gärna där så får du nyheter inom mammakläder, amningskläder och barnkläder från Proud..

Vårnyheter - mammakläder och amningskläder

 
Nu börjar vårleveranserna av mammakläder, amningskläder och barnkläder anlända till butiken samtidigt som vi kör slutet på rean med 50% på stora delar av sortimentet. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

REAtips mammakläder, amningskläder, barnkläder 50% rabatt

 
Än finns det godbitar kvar på rean av mammakläder, amningskläder och barnkläder. Det börjar bli lite utplockat på en del storlekar men det finns fortfarande stora chanser att fynda. Varmt välkomna in Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online

Mycket färg i vår

 
Varför inte gå till torghandlaren och inspireras i vår när det är mycket färg som gäller. Bilden har jag tagit på Hötorget där jag ofta handlar blommor.

Det är detaljerna som gör det

Bild Tommy Ton Style.com
 
Den här läckra bilden har coola streetstylefotografen Tommy Ton tagit. I vår är det mycket färg och detaljer som gäller. Det är en bildkavalkad av Tommy Ton bilder med Balenciaga på style.com just nu som är otroligt läckra.
 

Tips till alla Hjärtans Dag - Presentkort från Proud

Bild från Miu Mius butik i Paris för ett par år sedan inför Alla Hjärtans Dag.
 
Alla Hjärtans Dag närmar sig och självklart måste denna dag firas. Hos Proud kan du köpa presentkort på vallfritt belopp. Handla online eller i butiken på Karlavgäen 48 i Stockholm. www.proud.se - Shop Online. Hos Proud hittar du vårens finaste mammakläder, amningskläder och barnkläder.

RSS 2.0