Proud Kids Collection hos Englas Showroom

 

Engla, en av Sveriges första och största modebloggare, hade häromdagen dena söta bild på sin dotter Jolie i en sommarklänning från Proud. Hos Engla kan du får inspiration för både stor och liten. Hennes blogg heter www.englasshowroom.com. Klänningen som Jolie har på sig finns med på Prouds sommarrea och kostar nu 197,50 (395.-). Besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.


Dags att tänka på höstgarderoben?

 

Snart är det dags att börja tänka på höstgarderoben. I butiken har vi redan laddat med snygga klänningar, dressade byxor och kjolar, skjortor och jeans. Besök www.proud.se - Shop Online eller butiken på Karlavägen 48 i Stockholm för att uppdatera din mammagarderob.

 


Dior Fall Color Collection 2011

http://www.style.com/blogs/beautycounter/wp-content/uploads/2011/07/dior-vernis-blue-tie_1.jpg
Ny säsong - nya nagellacksfärger. Jag har fallit för Diors höstkollektion som går i blått. ”Navy blue is the only color which can ever compete with black”, säger Dior. Färgerna heter Tuxedo, Blue Deinim och Beige Safari.

Proud Kids Collection hos Prinsessans Dagbok


IMG_5370

 

Hittade denna fina bild på Josefine Aamodts dotter i en klänning från Prouds sommarkollektion. Josefines fina mamma /livsstilsblogg heter Prinsessans Dagbok och där får du följa delar av hennes liv. Klänningen är med på Prouds sommarrea och kostar nu 197,50 (395.-). Besök www.proud.se eller Prouds butik på Karlavägen 48 i Stockholm.


Proud REA 50% rabattDu har väl inte missat att Prouds stora sommarrea pågår? Vi har 50% rabatt på stora delar av sortimentet så passa på att fynda i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller på www.proud.se - Shop Online

M magasin om Proud - Fina barnkläder som får ögonen att tåras.I senaste numret av M magasin följer en extra bilaga med bra shoppingadresser i Stockholm.

Om Proud skriver M magasin Fina barnkläder som får ögonen att tåras. Så fint. Så sött. Så (ganska) dyrt.

Tack snälla M magasin för fantastiska ord. Vi håller med om allt utom det sista.

I M Magasins shoppingbilaga - Shoppa i Stockholm - finns 203 bra adresser varav fem  handlar om barn och av dessa fem är en Proud. "Barnbarnen önskar sig säkert något plastigt giftgrönt och elektriskt. Det hittar du i varuhus och stora leksaksaffärer. Men här hittar du barn-prylarna som får ditt hjärta att klappa."

Besök oss på Karlavägen 48 i Stockholm eller på www.proud.se - Shop Online. M magasin hittar du här.

RSS 2.0