Proud i tidningen Föräldrar & barn

 
 
På omslaget till senaste Föräldrar & Barn Jag är Gravid är det en underbar bild på en mammaklänning från Proud. S-Xl, 795.-. Inne i tidningen hittar ni också en bild på en fin smaragdgrön mammaklänning i siden från Proud, S-XL, 1.395.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm för mer inspiration.
 

Paris - Inspiration och minisemester

 
Förra helgen var jag i Paris på en liten inspirationsresa och minisemester. Det var ett stekhett Paris och vi hade full agenda med upplevelser, shopping och restaurangbesök bokat.
 
Vi började med att bege oss till Les Bains du Marais. I hjärtat av stadsdelen Marais ligger denna underbara oas. Det är ett fantastiskt hamam "ett tempel tillägnat skönhet, välbefinnande och mening", enligt hemsidan och det är bara att hålla med. Här kopplade vi av med bastu, relax och behandlingar. De senaste åren har Maraiskvarteren verkligen blommat upp även när det gäller shopping och det finns en mängd fina butiker att passa på att besöka.
 
På kvällen hade vi bokat bord på Le Fumoir. Le Fumoir är en populär restaurang och bar med vintagekänsla i närheten av Louvren. Kan rekommenderas.
 
På lördagen startade vi med en joggingtur längs med Seine, förbi Louvren, genom Tullerierna, över Place de la Concorde och vidare upp på Champs Elysee. Det var värt att offra lite shoppingtid på den starten på dagen. Efter det var det dags för café au lait och croaissant innan shoppingturen började. Tanken var att vi skulle äta lunch på charmiga Café Marly i Louvren men det hanns inte md och vi fick boka av. Det blev istället lunch uppe på Lafayettes tak med utsikt över hela stan. På vår inspriations- och shoppingrunda hann vi med Rue Sait-Honoré, Gallerie Lafayette, Uniqlo, Fauchon, Zara home, Habitat mm. Lördagskvällen avslutades på min favoritrestarang i Paris, Hotel Costes. Bilderna ovan är därifrån. De har en fantastisk gård som är öppen i tak på sommaren och stängd på vintern. Interiören är väldigt fransk med mycket röd sammet, gamla möbler och kristallkronor. Därutöver finns en mängd vackra och roliga människor att vila ögonen på.
 
På söndagar är det mesta stängt i Paris. Dock är museum självklart öppna. Vi bestämde oss för att strosa lite i Maraiskvarteren och sedan för att se en utställning på Centre Pompidou. Även här driver Bröderna Costes restaurang och vi passade på att äta lunch. Centre Pompidou är ett museum som också kan vara roligt att ta med barnen på. Hela första våningen är bara för barn och utanför har de en fontän med en mängd roliga statyer för barn. Det blev en helg med en härlig blandning upplevelser och när vi lämnade Paris var det 41 grader och vi såg fram emot våra svenska 15-20 grader.
 
 

Proud Concept Store

 

TIDNINGEN CHICs GALA ÅRETS CHICASTE 2012

 
Den 13 september är det dags för tidningen Chics gala Årets Chicaste 2012. Galan äger rum på Berns i Berzelii Parik i Stockholm och det bjuds på delikatesser från Berns berömda crossover-kök och bubbel, vin samt goda drinkar.
 
Under kvällen delas priser ut till Årets Chicaste Celebritet, Karriärista, bloggare, Fashionista och Läsare. Jag ser fram emot en härlig kväll med en mängd inspiration.
 

Proud i amelia Vänta Barn 2012

 
 
 
Nu har amelia vänta Barn 2012 kommit ut i handeln och du som köper den har chansen att köpa Prouds fina mammakläder till 25 % rabatt.
 
 
På sidan nio i tidningen framgår det hur du gör för att få din rabatt.
 
 
Prouds konceptbutik hittar du på Karlavägen 48 i Stockholm. Du kan också handla våra mammakläder online på www.proud.se - Shop Online.
 
 
Delta i amelia Vänta Barns vinstregn. Du har där chansen att vinna en härlig mammaklänning i ull från Proud, värde 995.-.
 
 

Skolstart

Barnkappa i råsiden, 86-128,  495.-. Barnkjol med reglerbar midja, 86-128, 295.-.
 
Tänk vad sommarlovet har gått fort. Det är redan dags för skolstart. Kom in till Proud och inspireras av höstens barnkläder. Proud Concept Store - Karlavägen 48 - Stockholm.
 

Proud skyltar om

 
Nu samsas höstens nyheter med Prouds slutrea i skyltfönstret. Kom in och inspireras av alla höstens nyheter eller fynda på Prouds slutrea. www.proud.se - Shop Online. Proud Concept Store Karlavägen 48 Stockholm.

Hemma hos reportage hos Prouds grundare Camilla Runberg i dagens SVD Magasinet

 
I dagens SvD Magasinet finns Hemma hos reportage hos Prouds grundare Camilla Runberg. "Familjen Runberg Nyman har renoverat sekelskiftesvillan till ett modernt hem" står det på omslaget. SVD Magasinet är en tidning om boende & livsstil full med tips och inspiration som delas ut fredagar och lördagar till närmare 500.000 läsare i hela Sverige i en upplaga på 260.000. SvD Magasinet finns tillgängligt på din Iphone och din Ipad och går också att ladda ner som PDF hos SVD Bostad.
 
Foto: Karin Grip, SVD, Fler bilder på SvD Bostad.

SvD Bostad - Bildspecial - Bevarad charm i Saltis

Foto: Karin Grip
 

Bevarad charm sprider ljus året runt

 

"Med ett brinnande intresse för färg och form och med inställningen att ta hjälp där det behövs har Camilla Runberg och Tom Nyman renoverat och inrett den stora sekelskiftesvillan i Saltsjöbaden. Och det gröna huset är åter grönt", inleder Joanna Drevinger sitt hemma hos reportage hos oss med. Reportaget finns nu publicerat på SVD Bostad.

 

Idag publicerade SVD bostad Hemma hos reportaget de har gjort hos mig och min familj. Imorgon och på lördag kommer det i SVD Magasinet med samma text men några andra bilder. Ovan ser ni bildspelet som SvD gjort för deras digitala närvaro. SvD Magasinet har också en fin app för Ipad och Iphone.
 
 
 
 

Olympia 2012- Det var här det startade

 
För ett par veckor sedan var vi i Grekland på semester. Vi passade då på att besöka staden Olympia. Olympia var under antiken Zeus viktigaste helgedom främst genom att de där firade de olympiska spelen. Zeus var gudarnas konumg och himlens härskare i grekisk mytologi. De olympiska spelen firades i Olympia mellan cirka 776 f.Kr. och 393 e.Kr.
 
Det finns enormt mycket att se när man besöker Olympia. Man behöver en heldag om man vill se allt och det rekommenderar jag. En hel del förstördes i samband med kristendomens erkännande samt av goter och att kejsar Theodosius beordrade att alla hedniska tempel skulle förstöras. Dessutom var det en kraftig jordbävning. Tur i oturen har antagligen ett jordras från Kronosberget i förening med slam och grus från en översvämning hjälpt till att bevara det som återstod.
 
Jag rekommenderar att börja med att se utgrävningarna. Besök platsen där den Olympiska elden fortfarande tänds (se bild längst ner till vänster), gå in igenom valvet till löparbanan och sitt på läktaren och föreställ dig hur det såg ut. Vid utgrävningarna finns fina bilder och texter och när man sedan går vidare till det arkeologiska museet faller bitarna på plats när man ser statyerna. Det fanns också ett museum med de Olympiska Spelen genom tiderna. Det hade tyvärr stängt på kvällen när vi skulle dit men det är säkert också väl värt ett besök.
 

Höstfin

 
Tänk att vi redan är inne i augusti. Den här sommaren har verkligen gått fort. Nu håller vi tummarna för att augusti blir en fin sommarmånad.
 
Dags att börja handla lite fina höstoutfits? Ovan ser du Kappa i råsiden, 86-128, 495.-, Kjol med reglerbar midja, 86-128, 295.-, Kofta, 86-128, 295.-, Topp i mjuk viscosejersey, 86-128, 245,-, Leggings, 86-128, 175.-.. Besök www.proud.se eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.
 

På väg till London? Chanel öppnar pop-up butik i Covent Garden

 
Nu börjar det bli dags att skaffa sig lite inspiration vad det beträffar hår, makeup och naglar inför hösten. När jag besökte Chanels sajt såg jag att de öppnar sin första pop-up butik i Covent Garden. Butiken har öppet måndag - lördag 10.00-20.00 och söndag 10.00-17.00 (Under OS till 20.00.). Tips för dig som har en Londontrip inplanerad.
 

SVD Magasinet 4 augusti

 
Under försommaren hade vi besök av SvD Magasinet hemma för att de skulle göra ett Hemma hos reportage hos oss. Det var SvD Magasinets slipade redaktör Joanna Drevinger och deras duktiga fotograf Karin Grip som vi fick glädjen att bjuda in till vårt hem. Resultatet kommer i nästa SvD Magasinet den 11 augusti men redan igår lyfte de fram reportaget inför nästa nummer. www.svd.se.

Proud Kids Collection hos Englas Showroom

 
De här härliga bilderna kommer från www.englasshowroom.com. Det är Englas dotter i bla söt bomullskofta från Proud. Finns i stl 62-80, 245.- och 86-128, 295.-. www.proud.se.
 
 

RSS 2.0