Mammakläder i sidenchiffong

 
 
 
 
Nu har vi fått alla våra fina mammakläder i sidenchiffong på plats i webbutiken också. Våra fina sidenklänningar kostar 1.395.- .Matchande sidensjal att tex dölja axlarna i kyrkan vid bröllop med, 295.- och sidenponcho med tillhörande underlinne, 895.-. www.proud.se - Shop Online

Proud - fotografering mammakläder - sidenklänningar 
Nu har sommarens underbara mammaklänningar i siden kommit in till butiken.
Plaggen är fotograferade och vi håller på att lägga upp dem i webbshoppen. Besök vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm för att hitta sommarens festklänning eller besök www.proud.se - Shop Online.

Charlotte Perrelli på SVT i Proud mammakläder

 
Inför Eurovision i lördags gjorde SVT ett reportage - Inför finalen - där bla Charlotte Perrelli medverkade med uppträdande och intervju. Charlotte hade på sig en läcker paljettopp från Proud. reportaget finns på SVT Play i 27 dagar till och Charlotte hittar du drygt nio minuter in i programmet.
 
http://www.svtplay.se/video/1212195/studio-eurovision-infor-finalen
 

Proud mammakläder i tidningen Vi föräldrar Gravid

I senaste numret av Vi föräldrar Gravid hittar du en mängd fina mammakläder från Proud.


 
Fin mammaklänning i mjuk viscosejersey. Fodrad med stretchfoder. S-XL 795.-. Finns i fler färger.
 
 
Lång mammatopp i mjuk visckosejersey. S-XL, 395.-. Finns i fler färger.
 
 
Mammahsortsi bomullsstretch med reglerbar muddd i mjuk bomullsjersey. XS-XL, 395.- Finns även i svart, marinblått, sand och vitt.

 
Härlig mammaklänning i viscose. fodrad med stretchfoder. S-XL 895.-. Finns även i fuchsia, puder och lila.
 
 
Söt ärmlös mammatopp i viscosejersey. S-XL, 395.-. Finns även i vitt, svart, marinblått och turkos.
 
 
Randig mammatopp med trekvartsärm. S-.XL, 495.-.
 
 
Randig tanktop. S-XL, 395.-. Finns även i sand/vitt.
 
 
Kortärmad omlottklänning med stretchfoder, S-XL, 795.-.. Besäök Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online för att se mer av Prouds sommarkollektion.
 
 
 

 
 

Proud Concept Store - mammakläder, amningskläder & barnkläder

 
Sommarnyheter hos Proud. Missa inte Prouds fantastiska sommarkollektion med mammakläder, amningskläder och barnkläder. Besök våd konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online.

Charlotte Perrelli på plats i Malmö i Proud mammakläder

 
Nu är Charlotte Perrelli på plats i Malmö med bla anledning av Eurovision Song Contest 2013. Så här snygg var Charlotte Perrelli igår i glittrig mammatopp från Proud. www.proud.se - Shop Online

Proud Mammkläder - New arrivals

 
Sommarsnygg i vitt och färgglatt. Ett par vita byxor är ett måste i sommarens garderob. Det ser alltid somrigt oh fräscht ut med vita byxor och går enkelt att kombinera med alla färger. På bilden härlig mammatopp i fuchsia, S-XL, 395.-. Mammabyxa i bomullsstretch med relgerbar mudd i mjuk bomulssjersey, XS-XL 795.-.

Proud Mammakläder - Söt mammaklänning

 
Fin mammaklänning i omlottmodell som passar perfekt att ha till både vardag och fest i sommar. Fodrad med stretchfoder. S-XL, 795.-. www.proud.se - Shop Online. Proud Conept Store, Karlavägen 48, Stockholm

Proud Concept Store - mammakläder, amningskläder & barnkläder

 
Härliga sidenponchos och sidenklänningar till dig som är gravid finns nu i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm. De finns i pärlgrått, mullvad, ljusblått, puderrosa och fuchsia. Kom in till butiken och hitta din favorit eller besök www.proud.se - Shop Online. Till pojkar hittar du snygga skjortor, snygga byxor, fina shorts och tuffa kavajer bland mycket annat och till flickor finns en mängd söta klänningar, tuffa plagg i leopardmönstrat, söta kjolar och fina blusar.

Vårfin i mammakldäer från Proud

 
Vilken härlig värme vi äntligen fått, underbart. Vad sägs om ett par snygga mammabyxor i klassisk slacksmodell till sommaren. Vi har fått in dem i rött, vitt, svart och marinblått. XS-XL, 795.-. Randig mammatopp med båthalsringning i mjuk viscosejersey, S-XL, 495.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Öppettider Kristi Himmelfärdshelgen

 
Onsdag 8 maj 11.00-18.00
Torsdag 9 maj Stängt
Fredag 10 maj 11.00-18.00
Lördag 11 maj 11.00-16.00
 
www.proud.se - Shop Online - Alltid Öppet

Intervju med Charlotte Perrelli i mammakläder från Proud

 

Mammashorts och mammatopp från Proud

Nu när solen har börjat titta fram och vi börjar få det lite varmare är det hör tid att se över sommargarderoben. Hos Proud har vi fått in en mängd nyheter bla mammashorts och mammatoppartill varma dagar.
 
 

Charlotte Perrelli gör USA i Proud mammakläder

Charlotte Perrelli befinner sig just nu i USA för att bla filma för ett hemligt projekt för SVT. Med sig i bagaget har hon bla mammakläder från Proud. Häromdagen i Las Vegas hade hon på sig denna härliga mammaklänning.
.
 
 
 

RSS 2.0