New arrivals - Rosa, taupe och leopardNu har vi fått in söta klänningar, leggings och koftor till flickor i rosa, taupe och leopard. Plaggen finns i stl 62-128.
Klänning, 62-80, 275.-. Klänning, 86-128, 295.-. Leggings 62-80, 145.-. Leggings 86-128, 175.-. Kofta, 62-80, 275.-. Kofta 86-128, 295.-. Välkommen in i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online

Ullponcho till höstens fina dagar och kvällar.Nu har vi åter Prouds fina ullponcho i lager. Den finns i svart, grönt och rött i storlekarna S/M och L/XL. En rekommendation är att ta L/XL om du är ca 170 lång och däröver. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds butik på Karlavägen 48 i Stockholm för mer inspiration.

CHICs gala Årets Chicaste 2011 på Berns

Igår var jag och Rebecca på Chic galan på Berns. Det kryllade självklart av chica människor och Chics chefredaktör Charlotta Flinkenberg gjorde ett fantastiskt jobb på scen. Sex ombyten hann hon med. 


Undertecknad


RebeccaÅrets chicaste celebritet blev Petra Marklund - September. Mer om priserna kan du läsa om i senaste
Chic som nu finns i butik.


Amelia Vänta Barn - Nu i butik - 25% rabatt hos Proud till alla läsareNu finns nya amelia Vänta Barn ute i butik. I tidningen hittar du en hel del plagg från Proud. Som läsare får du 25% rabatt och har chansen att delta i utlottning av en läcker Proudklänning. Mer från amelia Vänta Barn kommer i bloggen under veckan.

amelia Vänta barn 2011

  • Stor förlossningsspecial
  • Extra bilga: Så utvecklas din bebis vecka för vecka
  • Intervju med Magdalena Graaf
  • Mammastil i alla lägen
  • Pappor, så stöttar ni under förlossningen
  • Inred barnhörnan
  • Test bästa barnvagnarna
  • Första tiden: Från amning till ögonkladdHöstleveranser till ProudHöstens leveranser har börjat anlända till butiken och vi arbetar för fullt med att få upp alla varor i butiken. Vi har nu bla fått in bomullskoftor till barn, plyschklänningar till flickor och fina omlottkoftor till dig som är gravid.

Denimblått, duvblått och ljusblåttFint i höst till skola och dagis är alla våra plagg i olika blå nyanser. Blå otvättade och tvättade jeans och jeanskjolar, fina jerseyklänningar, sköna leggings och mjuka bomullskoftor. Allt i butik nu. www.proud.se.

CHICs gala Årets Chicaste 2011


Charlotta Flinkenberg, Chefredaktör CHIC

Den 24 augusti ska jag och Rebecca på tidningen CHICs gala Årets Chicaste 2011 i Berns Salonger. Chic delar då ut priser till Årets Chicaste Celebritet, Årets Chicaste Bloggare, Årets Chicaste Karriärista, Årets Chicaste Fashionista samt årets Vardagschic. Vi ser fram emot en glamourös kväll med en mängd inspriation.

Kronprinsessparet väntar barn
Deras Kungliga Högheter Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har den stora glädjen att meddela att de väntar barn enligt Kungahusets hemsida. Födseln beräknas till mars 2012. Vad roligt, varma gratulationer från oss.

Inspriation kalasinbjudan hos Englas Showroom

Se vilken söt kalasinbjudan Englas dotter Jolie hade till sitt 4-årskalas. Hos www.englasshowroom.com hittar du mer inspiration. Att Jolie har på sig en klänning från Proud gör oss extra stolta. www.proud.se.

 

 


Proud Kids Collection hos Prinsessans Dagbok

 

Så här fin var Josefine Aamodts son häromdagen i piquetröja och kofta från Proud. Josefine driver en av de största livsstilssbloggarna, www.prinsesssansdagbok.com. Piqutröja med lång ärm i ekologisk bomull, 86-128, 295.-. Kofta, 86-128, 295.-. Besök www.proud.se för mer inspiration.


SLUTREA 70% i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm

Idag startar Prouds slutrea med 70% rabatt. Gäller endast i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm.

Proud Maternity Collection Spring Summer 2011

Proud Kids Collection Spring Summer 2011


Proud Business Collection

För många är det dags att gå tillbaka till jobbet på måndag efter sommarens semester. Har magen växt och de tidigare byxorna eller kjolarna blivit för små är ni välkomna till oss för att uppdatera garderoben med plagg anpassade för dig som är gravid. Besök Proud Concept Store på Karlavägen 48 eller www.proud.se - Shop Online.


RSS 2.0