Vårkänslor hos Proud mammakläder och barnkläder

 
Vårfint hos Proud mammakläder och barnkläder. I Prouds skyltfönster på Karlavägen 48 I Stockholm hittar du lite av Proud vårnyheter. Snart även online.

Möt våren i snygg cardigan från Proud

 
Denna snygga cardigan är i 100% ull och har fina pärldekorationer. S-XL, 995.-. Finns i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm och snart online. www.proud.se - Shop Online
 
 

Efterlängtad årstid - vår

 
Nu är den efterlängtade våren här och vi njuter av ljuset och solen. Hos Proud gillar vi vårens alla bland annat vårens alla pasteller och alla härlig klänningar som hör våren och sommaren till. Mammaklänning i viscose, fodrad med stretchfoder, S-XL, 895.-. Besök Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online.
 

New arrivals - toppar, klänningar och byxor

 
Nu har vi fått in nya härliga klänningar i både enfärgad och mönstrad viscose. Ovan ser ni den i blåmönstrat och sand. Vi har dessutom fått samma modell i puderrosa. S-L, 895.-. Topp med trekvartsärm och båthals i mjuk viscosejersey, S-XL, 495.-. Slacks, finns i färgerna svart, vitt, marinblått och sand. XS-XL, 795.-.
 

Vårinspiration Giovanna Battaglia

 
 
Vad sägs om lite vårinspiration. Man kanske skulle våga sig på att ta ut svängarna lite mer. Hittade denna underbara inspirationsbild på Giovanna Battaglia hos Net-a-Porter.

20% rabatt under Design and market weekend 22-23 mars i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm

 

Design and market weekend 22-23 mars på Östermalm.

 

Under designdagarna 22-23 mars erbjuder Proud 20% rabatt på hela sortimentet. Rabatten gäller endast i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Mer information om helgen hittar du på www.redeastcircle.se.

 

Öppettider Proud Karlavägen 48 Stockholm

Lördag 22 mars 11.00-18.00

Söndag 23 mars 12.00-16.00

 

www.proud.se - Shop Online - Alltid öppet

 
 

Design and market weekend på Östermalm 22-23 mars

 

Proud Concept Store Karlavägen 48 - Mammakläder Amningskläder Barnkläder

 
Vårens nyheter triallar in för fullt i butiken på Karlavägen. Snart hittar du också nyheterna online. Vi har fått in toppar i vårfärger, snygga chinos och slacks och fina sjalar att piffa upp med. Varmt välkomna.
 
Proud Concept Store
Karlavägen 48
 
Öppettider
Må-fre 11.00-18.00
Lö 11.00-16.00
Sö Stängt
 

Proud mammakläder - Chinos till dig som är gravid

 
Vårens chinos till dig som är gravid har nu kommit in tilll butiken. Våra chinos har smal passform med relgerbar mudd i mjuk bomullsjersey, XS-XL, 795.-. Finns i sand, svart, vitt och marinblått. Besök www.proud.se - Shop Online eller Proud Concept Store på Karlavägen 48 i Stockholm.
 

Läcker väska och snygga pumps

 
Äntligen lite vår med sol och högre temperatur. Våren är helt underbar när det blir ljusare och jag blir alltid sugen på lite nytt i garderoben. Ovan ser ni en läcker väska från Valentino och ett par ursnygga pumps från Gianvito Rossi som jag gärna skulle kunna tänka mig.
 

RSS 2.0