Läcker omlottklänning, S-XL, 895.-

 
Snygg omlottklänning som pasar såväl till vardags som till fest. Finns även som petrolmönstrad, S-XL, 895.-. www.proud.se - Shop Online

Proud skyltar om

 
Nu har vi skyltat om med bla lite av den nya fina ullen vi har fått in i veckan och nya snygga pojkskjortor i härlig bomullskvalité. Kom i butiken på Karlavägen 48 och låt dig inspireras eller besök www.proud.se - Shop Online.
 

Härlig ullponcho i vinrött, mossgrönt, lila och offwhite

 
Lagom till att det har blivit lite kyligare har vi fått in en mängd fina ullplagg till butiken. Vi har bla fått in denna fina poncho i färgerna vinrött, mossgrönt, lila och offwhite. S/M-L/XL, 895.-. www.proud.se - Shop Online.

Ett av höstens mönstermåsten - Paisley

 
Klä dig i läcker mammatopp i det persiska mönstret paisley tillsammans med utsvängda mammajeans à la 70-tal i höst. Snyggt med rufsigt, vågigt hår i mittbena till. Mammatopp, S-XL, 495.-. Mammajeans med reglerbar mudd i mjuk bomullsjersey, XS-XL, 795.-. www.proud.se - Shop Online. Proud concept Store, Karlavägen 48 i Stockholm. 
 

Höstens chicaste mammaklänning

 
Denna chica mammaklänning i chiffong, fodrad med stretchfoder, finns nu i butik. S-XL, 895.-. Finns även i taupe. www.proud.se - Shop Online. Superfin på dig som inte är gravid också. Sätt då bara skärpet i midjan.
 

Snygg mammatopp med coola mammabyxor från Proud

 
Denna snygga mammatopp har vi nyligen fått in i butiken.S-XL, 595.-. De coola skinnimitationsbyxorna kommer v 42. XS-XL, 795.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.

Läcker i mammaklänning från Proud

 
Det har väl inte undgått någon att det är mycket mönstrat i höst och vinter. Nu har vi fått in denna läckra mammaklänning i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm och hos www.proud.se - Shop Online. S-XL, 895.-.

Smakprov på nyinkommen mammaklänning

 
Här kommer ytterligare ett exempel på en mammaklänning från vår stora höst- och vinterfotografering. Butiken är nu full med fina höstklänningar  och snart kan du även beställa dem online. Den läckra klänningen på bilden finns nu i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm och snart hos www.proud.se - Shop Online.

Proud i tidningen medbarn

 
I senaste numret av tidningen medbarn fanns det tre fina bilder med mammakläder från Proud.
 
Tufft leopardmönstrat - Kombinerad gravid- och amningstopp, S-XL, 495.. Smal mammabyxa i bomulsstretch med reglerbar mudd. Passpoalfickor bak. XS-XL, 795.-.
 
Lyxig mammaskjorta i härlig bomulsskvalité, S-XL, 695.-. Smala femficksjeans med reglerbar mudd i mjuk bomullsjersey, XS-XL, 795.-.
 
Fin för fest - Elegant pennkjol i råsiden med reglerbar mudd. Fodrad. XS-XL, 695.-. Mammatopp med båthals och trekvartsärm, S-XL,495.-. Omlottkofta i 100% ull, S-XL, 795.-. www.proud.se.
 

Proud Concept Store

    
 

Proud mammakläder i tidningen Vi föräldrar Gravid nr 5/2012
 
I senaste numret av Vi föräldrar Gravid special är det många mammakläder från Proud med. Vi har också ett erbjudande om 25% rabatt till alla läsare som gäller till den sista november. Köp Vi föräldrar gravid och läs om gravidsnackisar, graviddagboken, familjeliv och relationer och få samtidigt 25% rabatt hos Proud. Du har väl inte missat att Proud har en konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.


 
 
 
 

RSS 2.0