Entreprenören Isabella Löwengrip, Blondinbella, på pressfrukost för boken Economista i mammakläder från Proud

Häromdagen hade Isabella Löwengrip pressfrukost tillsammans med Bonnier/Forum för deras bok Economista på Pocket. De berättade om bokens innehåll och varför de har valt att skriva den. På Bokus så har redan flera hundra beställts. Vill ni förboka så finner du Isabellas bok Economista här!
 
 
 

SALE 50% Starts June 15 at 11.00 hrs

Imorgon startar Prouds stora sommarrea med 50% rabatt på stora delar av sortimentet. Här får du några tips och fler kommer på bloggen. Besök Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online.
 
Mammatopp, 197,50 (395.-). Mammashorts, 197,50 (395.-)
 
Klänning i bomull från Liberty, 86-128, 197,50 (395.-). Bomullskofta, 147,50 (295.-). Leggings, 87,50 (175.-)
 
Mammaklänning i klassisk omlottmodell. fodrad med stretchfoder. S-XL, 397,50 (795.-)
 

Entreprenören Isabella Löwengrip, Blondinbella, på besök hos Proud

Idag hade vi besök av entreprenören Isabella Löwengrip som väntar sitt första barn i höst. Isabella driver en av Sveriges största bloggar med 300 000 unika läsare i veckan. Isabella driver även fem aktiebolag och startade det första; Blondinbella AB som 16 åring. Isabellas härliga blogg hittar du här.
 
 
Isabella i mammatopp och mammashorts från Proud. Topp, S-XL, 495.-. Shorts, XS-XL, 395.-.
 
 
Isabella i härligt "royal blue" mammaklänning i acetatjersey. fodrad med stretchfoder, S-XL, 795.-
 
 
Festfin i mammaklänning i sidenchiffong från Proud. S-XL, 1.395.-.
 
Välkommen till www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.
 
 
 
 
 
 
 

Proud Barnkläder sommaren 2013

 
Söt klänning i bomull från Liberty Art Fabrics. 86-128, 395.-. Leggings i mjuk viscosejersey, 86-128, 175.-.
 
Tuff pojkskjorta o mjuk bomull, 86-128, 295.-. Femficksjeans med reglerbar midja, 86-128, 345.-.
 
Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.
 

Colourburst Hår och Make up av Alexandra Olsson

 
När Proud gör sina fotograferingar får vi ofta chansen att arbeta med de bästa hår- och makeupartisterna i Sverige. En av dem är Alexandra Olsson. Alexandra jobbar med mode och reklam med kunder som Damernas Värld, Bon, H&M, Indiska och tiger of Sweden. Visst är det ett fantastiskt fina inspirerande bilder. Alexandra är också Skönhetsredaktör hos Projektion där detta reportage kommer ifrån. Alexandra bloggar också om skönhet här.
 

Charlotte Perrelli i Proud mammakläder på Nationaldagsgaloppen

 

På Nationaldagen var det invigning av Galoppen. Det var fantastiskt väder och 20.000 personer sökte sit till Gärdet i Stockholm. Charlotte Perrelli sjöng Natinalsången iförd mammaklänning från Proud. Charlotte sjöng också Ta mig till Havet, Ängarna av Guld och Hero. Det var också en härlig hattparad som ägde rum. Besök Charlotte Perrellis härliga blogg hos Damernas Värld.


New arrivals - Back in stock - Mammakläder till sommaren

Vilka härliga sommardagar. Det är bara att njuta av dagis- och skolavslutningar, grillkvällar och bad och bus med barnen. De soliga dagarna har gjort att vi på Proud sålt en mängd somriga mammakläder/gravidkläder. Nu har vi bla fått påfyllning av dessa härliga mammatoppar och mammaklänningar till dig som är gravid.
 

 
Mammatopp i mjuk viscoesjersey, S-XL, 395.-. Mammabyxa med reglerbar mudd i mjuk bomullsjersey, XS-XL, 795.-..
 
 
Mammaklänning i viscosejersey. fodrad med stretchfoder. S-XL 795.-.
 
 
Mammatopp, S-XL, 395.-. Mammabyxa med reglerbar mudd i mjuk bomullsjersey, XS-XL, 795.-
 
 
Mammatopp/amningstopp, S-XL, 395.-. Mammabyxa i klassisk chinosmodell med passpoalfickor bak. Reglerbar mudd i mjuk bomullsjersey. XS-XL, 795.-.
 
Besök www.proud.se Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavgäen 48 i Stockholm.
 
 
 
 

Prouds grundare Camilla Runberg på Instagram

 
Tycker du liksom jag att det är roligt med mode och inredning vore det kul om du följer mig på Instagram. Ovan ser du ett axplock av mina bilder den senaste månaden på Instagram. Följ mig på www.instagram.com/camillarunberg.

Inspiration Proud Autumn Winter 2013/2014

Arbetet med Prouds höst och vinterkollektion pågår för fullt och redan om ett par veckor börjar pre-fall kollektionen komma på plats i butiken. I höstens kollektion får ni bla se kornblått, klarrött och grönt. Ovan ser ni ett par fantastiska inspiratörer. Mira Duma, som ingår i den sk ryska modemaffian, och eleganta Giovanna Battaglia.

Charlotte Perrelli i Proud mammakläder på Diggilloturnén - se Expressen

 
I söndags fick Charlotte Perrelli och Diggiloo gänget fina recensioner och bra PR i tidningen Expressen. Charlotte har på sig Proud mammakläder i flera nummer och på dessa bilder ser ni omlottklänning från Proud. Charlottes fina blogg hittar ni hos Damernas Värld. Klänningen hittar du hos www.proud.se - Shop Online eller i Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm. Mammaklänning från Proud finns i stl S-XL och kostar 795.-.

Premiär för Diggiloo - Charlotte Perrelli i Proud mammakläder

 
I lördags hade Diggiloo gänget premiär och Charlotte Perrelli gjorde en fantastisk insats enligt meiderna. Ovan ser du Charlotte i mammakläder från Proud. Följ Charlotte på hennes fina blogg hos Damernas Värld för att läsa mer om hennes liv privat och karriär. Där får du också en mängd inspiration inom mode, träning och mat..

Proud Barnkläder sommaren 2013


Prouds härliga sommarkollektion för baby och barn mellan 2 månader och åtta år finner du hos www.proud.se - Shop Online och i Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm. Välkommen.

   

RSS 2.0