New arrivals - Proud Kids Collection



Snygg kortärmad babyskjorta i finaste bomull. 62-80, 245.-. Babybyxa i klassisk jeansmodell. Reglerbar midja, 62-80. 245.-. www.proud.se - Shop Online.



Den snygga skjortan och byxorna i klassisk femficksmodell finns även till större killar, 1-8 år. Skjorta, 86-128, 275.-. Byxa, 86-128, 345.-. www.proud.se - Shop Online


Sommarens nagellacksfärger



Här kommer lite inspiration på nagellacksfärger till sommaren. Vad sägs om Chanels fina blå kollektion till jeans och vitt?




Mintgrönt och lavendellila är färgerna i Diors Garden Party Collection, läckert.


Gillar YSL:s tuggummirosa och mintgröna och den oranga måste vara supersnygg på ett par brunbrända händer. Nu är det bara lite fint vårväder som saknas.


New arrivals - Omlottklänningar



Omlottklänning i härlig viscosejersey, S-XL, 795.-




Omlottklänning med kort ärm i mjuk viscosejersey. S-XL, 795.-. Ladda vårens och sommarens garderod med dina favoritklänningar. Vi har nu fått in en mängd nya klänningar så besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm för att se fler nyheter.


Sommarens söta - Systrarna Eisenman



I veckan var gulliga Monica Eisenman inne och lånade kläder av oss till en fotografering inför ett kommande projekt hon jobbar med. Monica passade på att överlämna boken Sommarens söta i present. I Sommarens söta har Lisa Eisenman Frisk på sig en sidenklänning från Proud på en helt underbar bild. Hela boken är för övrigt helt underbar. Köp den på tex www.adlibris.se. Nedan ser ni bilden på Lisa i boken, visst är den fin.




New arrivals - Proud Maternity Collection



Nyinkommen klänning i mjuk viscosejersey, S-XL, 795.-. www.proud.se - Shop Online.


New arrivals - Proud Kids Collection




Söt tunika med fint print i mjuk bomullsjersey, 62-80, 225.-. Leggings, 62-80, 145.-. www.proud.se - Shop Online





Härlig klänning med trekvartsärm i mjuk bomullsjersey, 86-128, 275.-. Leggings, 86-128, 175.-. www.proud.se - Shop Online


Våryra 20% rabatt 23-28/3

Våryra 20% rabatt 23-28/3

Proud har vårkänslor. Nu får du som är prenumerant på vårt nyhetsbrev eller gillar Proud på facebook 20% rabatt t o m 28 mars 2012.

Så här gör du:

I butiken på Karlavägen 48 i Stockholm: Ange rabattkod Våryra i kassan.

I butiken online www.proud.se - Shop Online. Ange rabattkod Våryra innan du genomför din betalning så dras 20% rabatt av innan du genomför din betalning.

Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

 


Skönhetstrender med Alexandra Olsson Agent Bauer

 

Alexandra Olsson arbetar som hår och make-up artist på Agent Bauer. Alexandra har arbetat för alla de stora modemagasinen och för många varumärken. Alexandra har bla arbetat för Cafe, Cosmopolitan, Costume, Damernas Värld, Danska Bazaar, Dv Mode, Dv Man, Glamour,  M magazine,  Plaza kvinna, H&M, Gina Tricot, House of Dagmar, Indiska, Oriflame & Peak Performance. Att lägga makeup och fixa hår på fotomodeller och kändisar är Alexandras vardag.

Alexandra har nyligen börjat blogga och hennes blogg hittar du här. http://www.alexandraolsson.se

Alexandra lever tillsammans med sambo, en fyraåriga son och en bebis på väg, söder om Stockholm.

 

Ny säsong – nya trender. Vad är det för frisyrer som gäller i vår?

Som vanligt är det många olika trender, 50-talsfrisyrer håller i sig starkt, både uppsättningar med 50-talskänsla och stora lagda hår, men det har också varit många varianter på hästsvansar på visningar, och olika varianter på wetllook, med antingen hela håret blött, eller bara blött uppe på och på sidorna men längderna bak torra.

 

Hår och makeup Alexandra Olsson

 

Är det kort, långt eller mellanlängd som dominerar?

Det är långt hår, som alltid ;)


Nu känns håret riktigt trött efter vintern. Har du någon dunderkur att föreslå?

Någon riktig dunderkur vet jag inte, men det är viktigt att inte tvätta håret för ofta, helst inte mer än 2 ggr i veckan (naturligtvis beroende på vad man gör och hur smutsigt det blir), köp schampoo efter din hårtyp och investera i en bra hårinpackning och gör det en gång i veckan. Låt inpackningen sitta i med handduk samt aluminiumfolie runt i 20 min. En superprodukt är Anti-snap från Redken. Det är en leave-in treatment som man tar i nytvättat, handdukktorkat hår, superdryg och du använder den på ställen där håret är skadat, som längder och i topparna. Anti-snap innehåller protein som ska bygga upp och stärka håret utan att det blir kladdigt eller tynger ner. Jag tycker att det blir bäst resultat om du efter applicering fönar håret, det får "studs", glans och ser friskt ut.

 

Vilka nyheter ser du på make-up fronten.  Är det fortfarande mycket sotade ögon?

En del sotade ögon, men nu är det roliga inslag av mycket färg på ögonen, gärna turkost, orange eller t om rött. Mycket 50-tals inspiration även här med mycket eyeliner, mycket fransar samt att de ifyllda ordentligt markerade brynen är tillbaka efter långt uppehåll av blekta bryn.

 

Hår och makeup Alexandra Olsson

 

Det känns som om även huden skulle behövas piggas upp. Några tips?

Det bästa är att gå på en ansiktsbehandling och få en ordentlig utrensing och fuktboost. Fuktgivande serum, någon dag/nattkräm som passar för din hy och gärna exfoliera en gång i veckan för att få bort döda hudceller. Jag älskar själv Excuviance produkter, de har något för alla hudtyper, ger superfina resultat samt är väldigt dryga och prisvärda. Du hittar dem bara hos salonger dock, eller på nätet såklart.

 

Vad blir det för fina nagellack till våren och sommaren?

På naglarna får man gärna skoja till det med mönster av olika slag i vår, det har börjat komma mycket saker ute i butikerna så man kan göra det hemma nu, som stenciler, stenar och klistermärken, det är bara att leka loss! Annars har naturliga beiga och ljus rosa färger dominerat på visningarna.

 

Berätta om din nya blogg. Vad får vi läsa om där?

Jag har börjat blogga genom en ny modesite som heter Projection.se, på min blogg får man följa mig i mitt jobb, man får följa med backstage, jag skriver och tipsar skriver om produkter och avslöjar även en del yrkeshemligheter. Jag kommer även att lägga upp mina jobb där, samt göra jobb för Projection som läggs upp på siten.

Av: Camilla Runberg


Proud fotografering Maternity collection SS12



Här får ni en liten titt "backstage" från vår stora fotografering av Proud Maternity Collection SS12. Här fixas modellen Moa av duktiga hår- och makeupartisten Sofia Lewandrowski.



Vår snygga och gulliga modell Moa kommer från Stockholmsgruppen.



Vårfräsch i rosa topp och utsvängda jeans.



Vilket leende, visst smittar det av sig. Håll utkik på bloggen så kommer det snart mer bilder.

Proud fotografering Kids Collection SS12



Igår hade vi en stor fotografering av vårens och sommarens nyheter. Det var fantastiskt roligt som alltid och jag är otroligt glad över att det blev så lyckat och tacksam för den fina stämningen som alla barn och vuxna var med och skapade. Tack alla ni barn som ställde upp framför kameran och tack alla ni föräldrar och syskon som hjälpte till bakom kameran. Tack vare er fick vi fantastiska bilder som vi snart ska dela med oss av på bloggen, facebook och www.proud.se - Shop Online. Ovan bild på nyinkommen blommig klänning med trekvartsärm med matchande leggings.



Glada och färgmatchade i väntan på att ta plats framför kameran. Söt småblommming klänning i bomull ska fotas.



Ombytt och klar i piquetröja och orange jeans från Proud. Snart dags att ta plats framför kameran och visa att jag är som gjord för att posera framför kameran.




Myspys i mammas famn emellan tagningarna. Småblommig blus och jeanskjol i tennismodell.



Jag och min kära dotter som gärna är med och hjälper till.


Proud i tidningen medbarn Nr 1 mars/maj 2012

 

I tidningen medbarn Nummer 1 mars/maj 2012 finns det med tre bilder från Proud. 1. Klänning med fin skärning i mjuk viscosejersey , fodrad med stretshfoder. Finns även i svart, blått och mullvad. S-XL, 795.-. 2. Båthalstopp med trekvartsärm. Finns i många färger, S-Xl, 495.-. 3. Topp med trekvartsärm och fin skärning under byst, s-XL, 495.-. Sandfärgade byxor med utställda ben i 70-talssnitt, XS-XL, 695.-. www.proud.se - Shop Online

 

 


Förberedelser inför fotografering



Idag förbereder vi fotografering av en mängd nya vår- och sommarvaror. Vi ska fota allt från små flickor och pojkar som är nio månader gamla till åttaåringar. Det är alltid fantastiskt roligt och en härlig stämning när vi har våra barnfotograferingar.

 

Pernilla har fullt upp med att få upp alla nyheter i butiken. Mycket söta klänningar, blusar och skjortor har kommit i veckan.

 

 


Proud i tidningen Föräldrar & barn



I nummer 4/2012 av tidningen Föräldrar & Barn är det ett reportage med Bygglovs-Matte. enligt texten i tidningen är Bygglovs-Matte TV-snickaren som mammor drömmer om och nattklubbschefen som drar på sig finkostymen på helgerna. eftersom jag sällan tittar på TV och lika sällan går på nattklubb känner jag inte till Matte men roligt att se att han försöker ta på sin lilla Nellie 5 månader en lropardklänning från Proud.

Proud i tidningen Vi Föräldrar Gravid

 

I senaste numret av Vi Föräldrar special Gravid (Nr 1/2012) tipsar tidningen om 5 smarta plagg som man kan var snygg i hela graviditeten. Från Proud har de med ett par svarta chinos med reglerbar mudd, XS-XL, 695.-. www.proud.se - Shop Online


Babyboomen är över - det tror inte vi

Babyboomen är över skrev DN häromdagen som ett konstaterande då efter elva år av ständigt ökande antal bebisar i Stockholm föddes 276 färre under 2011 än året innan. 13.620 mot 13 896. Tydligen har det inte bara vänt i Stockholm utan också i länet och riket. Dock så var det så att 2010 var ett toppår och Sverige har ett av de högsta talen för barnafödande i Europa. Att babyboomen är över var väl lite att överdriva. Lotta Persson, demograf på SCB, tror inte att vi kommer att få se lika stora svängningar i födelsetalen framöver dvs fortfarande ett "bra" barnafödande i Sverige. (Källa DN)

Proud söker flick babymodell till fotografering

 


Proud söker en flicka 9-12 månader stl 74-80 för fotografering av nyinkomna vår och sommarkläder. Fotograferingen tar ca 1 timma. Är du intresserad eller känner någon som är intresserad maila: [email protected] med bild och klädstorlek samt skostorlek. Fotograferingen sker söndagen den 18 mars.

 


Första helgen med riktig vårkänsla?

Tänk vad härligt att temperaturen stiger, solen tittar fram och det är ljust både på morgonen och en stund på kvällen. I veckan har jag och Pernilla jobbat med alla nya leveranser och förberett vår stora vårfotografering som sker inom kort. Vi fick också en mängd söta barnkläder och nästa vecka väntar vi in flera leveranser. Det kommer en hel del till både dig som är gravid samt till barn (0-8 år). Titta gärna in i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm eller besök www.proud.se - Shop Online.

Vårleveranser Proud Kids Collection




I veckan har vi fått in en mängd söta barnplagg till baby och flickor (1-8 år). Söta toppar, klänningar, leggings och capri finns nu i en mängd härliga färger. Kom in i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm för att se mer. Inom ett par veckor finns allt även i vår internetshop www.proud.se - Shop Online

Marinblå chinos



Marinblå chinos med reglerbar mudd och passpoalficka bak, XS-XL, 695.-. www.proud.se - Shop Online. Proud concept Store Karlavägen 48 i Stockholm.


Kombinerad gravid- och amningsklänning



Kombinerad gravid- och amningsklänning i mjuk viscosejersey. fodrad med stretchfoder. Finns även i marinblått och svart. S-XL, 795.-. www.proud.se - Shop Online. Proud Concept Store Karlavägen 48 i Stockholm.


New arrivals - Omlottklänningar med lång och kort ärm



Nu har vi fått in långärmade omlottklänningar i marinblått och mullvad. Vi har också fått in kortämade omlottklänningar i svart och marinblått. S-XL, 795.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.


RSS 2.0