Proud Concept Store Karlavägen 48 - Mammakläder Amningskläder Barnkläderr

 
Vår i Prouds skyltfönster. Kom och besök oss för att hitta dina vår- och sommarfavoriter. Proud, Karlavägen 48, Stockholm.
 
1 maj Stängt
2 maj Öppet 11.00-18.00
3 maj öppet 11.00-16.00
 
Välkomna
 
 

Valborgsmässoafton öppet 11.00-16.00 Proud Karlavägen 48 Stockholm

 

Proud mammakläder - Snygg mammaklänning till våren och sommaren

 

 
 
Sommarens snyggaste mammaklänning - Ovan ser ni en snygg mammaklänning i viscose till dig som är gravid. Mammaklänning fodrad med stretchfoder, S-XL, 895. Vi har stylat klänningen med örhängen från Bounkit, ring från Kenneth Jay Lane, skor från Marni och väska från Jimmy Choo.
 

New arrivals - Mammaklänning från Proud

 
Snygg mammaklänning från Proud, nu i butik. Klänning i mjuk viscosejersey, fodrad med stretchfoder, S-XL, 795.-. Besök Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller handla online på www.proud.se - Shop Online.
 

Mammamode - Snygg i grått och vitt

 
 
 
Vi är många tjejer som ständigt är på jakt efter den perfekta t-shirten. Nu har vi fått in denna snygga t-shirt i gråmelange till dig som är gravid med extra mycket stretch i. S-XL, 395.-. Vi matchar den med ett par vita femficksjeans i slim fit modell. Jeansen har reglerbar mudd i mjuk bomullsjersey. XS-XL, 795.-
 

Glad Påsk - New arrivals - Kombinerad mammaklänning och amningsklänning

 
Glad påsk till er alla. Ovan ser ni lite inspirerande bilder på en nyinkommen kombinerad mammaklänning och amningsklänning från Proud. Mammaklänning i mjuk viscosejersey, fodrad med stretchfoder, S-XL, 895.-. Sjal, 2m x 40 cm, 295.-. Ni ser också ring och örhängen från Marni och skor från MiuMiu.
 
 

New arrivals - Mammaklänning från Proud

 
Klänningar är ett måste i de flesta gravidgarderober då det är bekvämt och man känner sig alltid snygg. Denna fina mönstrade mammaklänning är i viscose och är fodrad med ett stretchfoder. Finns nu online och i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm. S-XL, 895.-.
 
 
 

Proud Karlavägen Öppet Skärtorsdag 11.00-18.00. Fredag-Måndag Stängt

 

New arrivals - Snygg mammaklänning och sjal

 
Snygg mammaklänning i mjuk viscosejersey, S-XL, 795.-. Mönstrad sjal, 295.-. www.proud.se - Shop Online.
 

Behind the scenes - plåtning Proud Amningskläder och barnkläder med Modemamma Spring Summer 2014

 
 
 
 
Underbara johanna som driver modebloggen Modemamma ställde återigen upp som modell för Proud. Johanna har nu fått sitt andra barn och vi passade på att låna henne som modell för Prouds amningskläder. Vi passade också på att fota Johannas dotter i en nyinkommen sommarklänning i viscosejersey från Liberty Art Fabrics.

New arrivals - What to buy now

 
Snygg outfit som passar både till jobbet och till middagen. Kofta i ull fodrad med stretchfoder, S-XL, 795.-. Mammaskjorta i mjuk viscose, s-XL, 595.-, dressad mammabyxa, S-XL, 795.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds butik på Karlavägen 48 i Stockholm för att se fler nyheter.
 
 

Behind the scenes - plåtning Proud Mammakläder Spring Summer 2014

 
 
Häromdagen hade vi en stor fotografering av vårens och sommarens mode med mammakläder och amningskläder. Mycket av nyheterna finns redan på plats i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm och snart finner du dem också online. Fler bilder från fotograferingen kommer inom kort.
 

Rosa - vårens stora mode färg

 
I vår har det svårt att missa den stora modefärgen rosa och självklart hittar du en mängd plagg hos Proud i den rosa färgskalan. Ovan ser du en nyinkommen mammaklänning/amningsklänning. S-XL, 895.-. Sjal, 295.-. Besök Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online
 

Vårens favorit - Läcker mammaklänning från Proud

 
I vår är alla nyanser av rosa inne. Vad sägs om denna läckra mammaklänning i viscose? Klänningen är fodrad med stretchfoder och finns även i puderrosa och sand. S-XL, 895.-.
 

Proud Concept Store - Mammakläder, amningskläder och barnkläder - Karlavägen 48 i Stockholm

 
Leo, leo, leo. Hos Proud hittar du mycket leopardmönstrade plagg till både stor och liten. Välkommen in.
 

Lite vårinspiration från Proud Barnkläder

 
Lite vårinspiration från Proud barnkläder.
 
Öppettider Proud Karlavägen 48 i Stockholm
Måndag-Fredag 11.00-18.00
Lördag 11.00-16.00
Söndag Stängt
 
 

Snygga mammabyxor till i vår och sommar

 
 
Mammabyxa i skön bomullsstretch med reglerbar mudd. Finns i färgerna vitt, marinblått, svart och sand. XS-XL, 795.-. Finns i Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm och hos www.proud.se - Shop Online.
 

RSS 2.0