BLK DNM Leather Jacket No 1 in suede till vårt nya koncept

 
Det närmar sig lansering av vårt nya multibrand koncept och här är ytterligare ett fantastiskt märke attt se fram emot. BLK DNM gör bla fantastiska skinnjackor och coola jeans. Plaggen finns redan nu i butiken på Karlavägen 48 i Stockholm och snart online.
 
 

Proud Barnkläder Höstnytt i tyger från Liberty Art Fabrics

 
Höstens barnkläder från Proud går bla i färgskalan rosa, lila och grått. Vi har nu fått in söta kappor i ull, tenniskjolar i manchester, söta blusar och klänningar i bomull från Liberty Art Fabrics. Du hittar höstens kollektion i vår butik på Karlavägen 48 i Stockholm och snart hittar du den online på www.proud.se - Shop Online.
 

Härliga höstplagg i ren ull

 
Nu har vi fått in fina mammakläder till i höst i härlig ull. Denna mammaklänning är i 100% ull och fodrad med stretchfoder. Snygg till både jobbet och middagen på kvällen. S-XL, 995.-. Besök Prouds butik på Karlavägen 48 eller www.proud.se - Shop Online.
 

Nytt multibrand koncept i september

 
I september lanserar vi ett nytt multibrand koncept i Stockholm och online med varumärken som BLK DNM, BY MALENE BIRGER, CURRENT ELLIOTT, DAGMAR, EQUIPMENT, J BRAND, JAMES PERSE och No 21. I butiken på Karlavägen 48 i Stockholm har vi redan tjuvstartat. Du hittar bla denna fina outfit från Dagmar. Lynette Sweater, XS-XL, 1.495.-. Jenat Skirt, 34-42, 1.495.-. Kom till Proud på Karlavägen 48 i Stockholm för att se fler spännande nyheter.
 
 

Nya höstmodet är här

 
 
Nu är vår butik på Karlavägen 48 fylld med höstens mammakläder, amningskläder och barnkläder. Snart finner du alla nyheter också online. Ovan ser ni Rebecca skylta om med en del av de nyheter vi nu har fått in i butik. Välkomna till Proud concept Store, Karlavägen 48, Stockholm.
 

Snyggt till jobbet

 
Det börjar så smått dra ihop sig för många att gå tillbaka till jobbet efter en härlig sommar och det är tid att tnka på jobbgarderoben. Skjorta, S-XL, 595.-, Ullcardigan, S-XL, 796.-, Byxa, S-XL, 795.-. Besök Prouds konceptbutik på Karlvägen 48 eller www.proud.se - Shop Online.
 

Slutrea 70% rabatt på Proud Karlavägen 48 i Stockholm

 

RSS 2.0