Isabella Löwengrip, Blondinbella, i mammaklänning från Proud

 
Isabella Löwengrip väntar sitt första barn i november och så här snygg var hon en dag i somras i mammaklänning från Proud. Isabella driver den populära bloggen Blondinbella och där kan ni läsa om Isabellas graviditet, karriär och mycket mer.
 

Prouds klassiska poncho och leggings till dig som är gravid

 
 
Nu har vi åter fått in Prouds klassiska poncho i 100% ull. Vi har fått in dem i svart, kornblått, klarrött och smaragdgrönt. Vi gör ponchon i två storlekar. S/M och L/XL. De skiljer 5 cm i längd och vi rekommenderar den mindre storleken om du är mindre än ca 170 cm och den längre om du är över ca 170 cm. Pris, 895.-. Vi har också fått in svarta leggings i mjuk viscosejersey. S-XL, 395.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48.

Proud mammakläder i tidningen Vi föräldrar Gravid

 
 
I senaste numret av vi föräldrar Gravid hittar du ett axplock av Prouds höstkollektion med mammakläder för dig som är gravid eller ammar.
 
Kombinerad gravidklänning och amningsklänning, S-XL,795.-
Kombinerad gravidtopp och amningstopp, S-XL, 395.-
Lila mammaklänning i viscose, fodrad med stretchfoder. S-XL, 895.-
Leopardmönstrad mammaklänning, fodrad med stretchfoder, S-XL, 795.-
Mammaklänning i sidenchiffong, S-XL, 1.395.-.
 
Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm
 
 

Mammakofta i ull i svart, rött, kornblått och grönt


 
Nu har vi fått in fina mammakoftor i omlottmodell. Koftorna är i 100% ull och finns i färgerna svart, rött, kornblått och grönt. S-XL, 795.-. Besök www.proud.se - Shop Online eller Prouds konceptbutik på Karlavägen 48 för att se mer av Prouds nyinkomna varor.
 
 

Isabella Löwengrip, Blondinbella, i mammajeans och mammatopp från Proud

 
Den här fina bilden på Isabella Löwengrip, Blondinbella, i mammakläder från Proud kommer från Isabellas populära blogg Blondinbella. Isabella väntar sitt första barn i höst och på hennes blogg hittar du det mesta, från stort till smått. Gravidtips, karriärtips, ekonomitips... you name it:-).
 

Mammaklänning i leopardmönster

 
I höst och vinterns kollektioner är djurmönstrat riktigt hett. vi ser leopardmönster, zebramönster och tom komönster på kläder och väskor. Vi har nu fått in mammaklänningar och mammatoppar till dig som är gravid och ammar i läckert leopardmönster. Besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.
 
 

Proud mammakläder i tidningen Föräldrar och Barn

 
I sommarens nummer av tidningen Föräldrar & Barn Jag är Gravid finns den här finna mammaklänningen med. Just nu väntar vi in samma modell i höstens färger. Den kommer då i vinrött, antracitgrått och militärgrönt.
 
Besök www.proud.se - Shop Online eller vår konceptbutik på Karlavägen 48 i Stockholm.
 

Entreprenören Isabella Löwengrip, Blondinbella, i mammakläder från Proud

 
Superentreprenören Isabella Lövengrip väntar sitt första barn i höst. Isabella driver bla den populära bloggen Blondinbella. Så här fin är Isabella i jerseyklänning från Prous. S-XL, 795.-. Finns i fler färger.
 

RSS 2.0