Proud mammakläder och barnkläder höst/vinter 13/14

 
Vilka ljuvliga höstdagar. Härligt hög höstluft, klarblå himmel och sol, älskar det! Hos Proud har vi fyllt butiken med mammakläder, amningskläder och barnkläder till höstens alla tillfällen såväl vardag som fest. Välkommen till Proud Concept Store på Karlavägen 48 i Stockholm eller www.proud.se - Shop Online,

Kommentarer
Postat av: Therese W

Hej Camilla
För ett antal år sedan hade du och jag en del kontakt om era kollektioner.
Jag drev då företaget ett företag under många år, med inriktning på gravid och amningskläder

Nu häromdagen satt vi på mitt arbete och diskuterade fotografering på olika produkter och vi kom av någon anledning in på just ert företag. Jag vill minnas att ni under något av era första år hade en höstkollektion som var väldigt het.. Det var två plagg som jag tänkte på, båda var beiga. Den ena toppen hade 3/4 är i camelfärg och den andra hade någon form av polokrage som var svart, inbillar mig även att ärmarna var svarta. Det härliga med den kollektionen var att dessa foton var så bra.

Min fråga till dig nu är om du möjligtvis har kvar bilder på dessa två plagg. Vill gärna visa min kollega vad jag menade med dessa foton. Jag vet att jag fick bilder på dessa då, men de finns tyvärr inte kvar.

Så OM du har tid och möjlighet (och vet vilka plagg jag talar om), får du jättegärna maila över den till mig så att jag kan få visa dem :)

Hoppas att du fått bra snurr på företaget i dagens tuffa företagarklimat i en smal nisch :)

Varma hälsningar Therese Wilhelmsson

Svar: Hej Therese,
Jag är osäker på vilka bilder du menar. Minns du vilket år det var? Maila gärna på [email protected].

Bästa hälsningar

Camilla
Camilla Runberg

2013-10-06 @ 14:35:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0